2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Smaga autoavārija pie Pļaviņām uz vairākām stundām bloķē satiksmi (PAPILDINĀTS)

Smaga autoavārija pie Pļaviņām uz vairākām stundām bloķē satiksmi (PAPILDINĀTS)

Smaga autoavārija piektdienas vakarā uz šosejas Rīga - Daugavpils pie Pļaviņām uz vairākām stundām bloķēja satiksmi. Aculiecinieki portālam radio1.lv pastāstīja, ka satiksmes negadījumā cietušas divas vieglās automašīnas. Viena no tām atradusies grāvī, apgāzusies uz jumta, bet otrai bijis norauts jumts.
Negadījuma vietā strādāja gan policija, gan glābēji, gan mediķi. Pēc aculiecinieku teiktā, satiksmes negadījumā ir gan cietušie, gan bojāgājušie. Par satiksmes negadījuma apstākļiem policija pagaidām precīzu informāciju nav sniegusi. Zināms, ka satiksmi pie Pļaviņām  piektdienas vakarā atjaunoja tikai ap pusvienpadsmitiem.
Negadījums notika šosejas Rīga-Daugavpils 112.kilometrā.
Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā inspektore Sintija Virse pastāstīja, ka šosejas Rīga-Daugavpils 112.kilometrā divu automašīnu sadursmē piektdienas vakarā bojā gājis cilvēks. Klintaines pagasta Rīteros sadūrušās automašīnas "Volkswagen Touareg" un "Opel Vectra".

Negadījumā bojā gājis 1977.gadā dzimušais "Opel" vadītājs. Savukārt šīs automašīnas pasažieris, 1968.gadā dzimis vīrietis, un „Volkswagen” vadītājs, 1980.gadā dzimis vīrietis, ar dažādām traumām nogādāti Jēkabpils slimnīcā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD) in formēja, ka bojā gājušā autovadītāja mirstīgās atliekas un cietušo pasažieri no automašīnas vraka nācies atbrīvot glābējiem.

Sandra Mikanovska

Komentāri (0-2/2)

  • es
    02.07.2018 18:16
    :sad:
  • Andris Krastins
    02.07.2018 18:15
    loti interesanti kapec Reformu partija uznem savas rindas cilvekus ar netiru reputaciju.mana ieskata ar sadiem deputatiem partijai vispar janonem sava kandidatura velesanas

Atstājiet komentāru