2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Naktī uz piektdienu apšauda kādas jēkabpilietes dzīvokli

Naktī uz piektdienu apšauda kādas jēkabpilietes dzīvokli

Sociālajā vietnē fecebook.com un twitter.com vakar parādījās informācija, ka naktī uz piektdienu apšaudīts kādas jēkabpilietes dzīvoklis un apmētāti vairāki logi, izsitot vienu logu.

 

Lūk, viņas ieraksts sociālajā vietnē facebook.com: “19.jūnijs, pēc pusnakts. Man esot iekšā, tiek apšaudīts mans dzīvoklis un atsevišķi sisti ārā logi, sekojot tam kā pārvietojos pa istabām. Vai tā ir tikai sakritība, ka šobrīd varu izlemt vai pārsūdzēt spriedumu policistu - slepkavu lietā, kurā esmu atzīta par cietušo?”

 

Sazinoties ar cietušo, noskaidrojām, ka uz notikuma vietu nekavējoties tika izsaukta policija. Viņa stāsta, ka ieradās divas ekipāžas, uzklausīja cietušo. Taču, pēc viņas teiktā,  policisti neesot rūpīgi izpētījuši mājas apkārtni, kur slēpies uzbrucējs. Aizbraucot policistiem uzbrucējs atgriezies un tikai iesaistoties cietušās radiniekam, kad tas pamanot uzbrucēju, sācis dzīties tam pakaļ, uzbrucējs atkāpies.

 

Cietušā stāsta, ka apšaudes brīdī mājā atradusies viņas mazā meita, kuru notikušais pamatīgi izbiedējis un viņa vakar sniegta psihologa palīdzība.

 

Nav zināms vai šis uzbrukums bija veikts nolūkā jēkabpilieti iebiedēt vai nodarīt reālu ļaunumu, tāpēc šobrīd uzbrukumā cietusī sieviete un viņas mazā meitiņa nevar justies droši, ka kaut kas tamlīdzīgs neatkārtosies. Policija it kā par notikušo ierosinājusi kriminālprocesu, taču uzbrucējs joprojām ir uz brīvām kājām.

 

Portālam Radio1.lv pagaidām nav izdevies saņemt policijas komentāru par šo incidentu. To publicēsim vēlāk.

 

Foto: Jēkabpilietes facebook.com publicētais attēls, kurā redzamas lodes radītās pēdas mājokļa lodžijas sienā.

Komentāri (0-1/1)

  • jekabpiliete
    02.07.2018 18:23
    Maz ticams, ka mūsu policisti kaut ko atradīs. Nu negrib viņi īpaši iespringt, ka tik ātrāk lietu aizvērt un turpināt vizināties pa ielām bezjēgā.

Atstājiet komentāru