2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aculiecinieks: Kurš uzņemsies atbildību par šo trakumu? (FOTO)

Aculiecinieks: Kurš uzņemsies atbildību par šo trakumu? (FOTO)

Portāls Radio1.lv saņēma vēstuli no kāda jēkabpilieša, kurš pauž sašutumu par notiekošo pie sadzīves atkritumu konteinera laukuma, kur ne tikai kaudzē tiek samesti nestandarta atkritumi, bet arī vardarbīgi atlauzts plastmasas atkritumiem domātais konteiners un piemests ar tam neatbilstošu saturu. Jēkabpilieti satrauc, ka pašvaldībā nav dienesta, kas kontrolētu nesankcionētu sadzīves atkritumu krāšanos kaudzē atkritumu konteineru laukumā.

 

Jēkabpilietis raksta: "Draudzības alejas ielas beigas - "kopīgie" atkritumu konteineri. Tas, ka konteineri ir pilni, tas vēl ir normāli, bet tas, ka "uzlauztajā" šķiroto atkritumu konteinerā ir parastie atkritumi - vairs nē! Nu un tas, ka blakus ir būvgružu kaudze un izmestas vecās mēbeles - tas jau vispār ir trakums. Skaidrs, ka maksāt par šo vajadzēs visiem, bet jautājums šoreiz cits: kurš kontrolē šāda piesārņojuma radītājus? Blakus mājas iedzīvotājs, kuram būtu jaiet un jāķer rokā "negodprātīgo piesārņotāju"? Pārkāpējs ir jāaiztur un jāved uz policiju?

P.S.

Ja jau Jēkabpils pakalpojumi nodrošina tikai atkritumu izvešanu, kā arī mistisku "brālīgo" rēķinu izrakstīšanu, tad varbūt iedzīvotāji rēķiniem paredzēto naudiņu ik mēnesi atstās blakus atkritumu tvertnēm - jo visi mums taču ir tik godprātīgi?!"

Atstājiet komentāru