2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Iedzīvotāji neizpratnē: Kāpēc dienas laikā Jēkabpilī daudzviet deg ielu apgaismojums (PAPILDINĀTA)

Iedzīvotāji neizpratnē: Kāpēc dienas laikā Jēkabpilī daudzviet deg ielu apgaismojums (PAPILDINĀTA)

(Pievienota SIA "Jēkabpils PMK" atbilde)

Radio1.lv saņēma vairāku iedzīvotāju jautājumus, kāpēc pagājušajā nedēļā vairākas dienas, tajā skaitā arī ceturtdien un piektdien daudzviet pilsētas ielās, arī Brīvības, kā arī daudzdzīvokļu māju mikrorajonos, tajā skaitā arī Bebru ielas, gaišā dienas laikā deg ielu apgaismojums.

Armands portālam Radio1.lv raksta: “Nekas īpašs, šodien pa dienu lukturi pilsētā tikai deg kā vienmēr, atbildīgajiem vienalga...”

Līdzīgi neizpratni pauž arī Kristīne: “Sveiki. Nezinu īsti kur būtu jāraksta vai jāsūdzās, bet mani ļoti interesē, kāpēc nedēļu no vietas pilsētā deg gaisma - Pa Dienu!!?”

Jēkabpilī par pilsētas ielu apgaismojumu rūpējas SIA “Jēkabapils PMK”, kur tehniskais direktors un atbildīgais par šo jautājumu ir domes deputāts no “Jēkabpils reģionālās partijas” Māris Dimants.

Sarunā ar “Ceturtdiena” viņš sacīja, ka no 15.līdz 18.februārim Jēkabpilī ielu apgaismojumam tika novērsti 34 bojājumi. Māris Dimants skaidro, ka pilsētas ielas elektroenerģijas padeves ziņā ir saslēgtas blokos un ieslēdzot gaismu vienā ielā, lai konstatētu bojājumu vietas, tā deg vēl arī trīs vai četrās blakus esošās ielās. Piemēram, ja ielu apgaismojums tiek iedegts Pormaļa ielā, tad tas deg arī Pasta, Jēkaba, Akmeņu un Kataļo ielā.

Uzņēmuma pārstāvis Andrejs Nadkins informē, ka 15. februārī remonti norisinājās Brīvības, Jūlija, Rīgas, Celtnieku, Bauskas, ūdens, Robežu un Zvanītāju ielās, 16.februārī – Pormaļa, Krasta, Lielā ielā un Zīlānu mikrorajonā, 17.februārī – Puķu, Palejas, Kraujas, Skaubīša, Kurzemes, Mednieku, Kalna, Kaļķu, Zīlānu, Dārznieku ielās, kā arī Bebru ielas mikrorajonā un Vecpilsētas laukumā, 18.februārī – Strūves, Ventas, Atpūtas un Zaļā ielā, 19.februārī – Salas, Rīgas, Viesītes, Dzirnavu un Brīvības ielās.

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-5/5)

  • marika
    02.07.2018 18:32
    Lielākajā daļā Jēkabpils diennakts gaišajā laikā deg apgaismojums
  • olga
    02.07.2018 18:32
    Nameja iela ari biezi deg gaisma pa dienu.
  • Guest
    02.07.2018 18:32
    Regulāri,visās malās jau ap plkst,14;00 deg laternas...
  • gita
    02.07.2018 18:32
    ha ha ha, joprojām pārbauda, un tā visu gadu, maksājam tik ragā :lol:
  • Migla
    02.07.2018 18:32
    Viestura ielā pa dienu deg, pa nakti tumšs. It sevišķi mājas pagalmā. Labi ja viena deg no 4.

Atstājiet komentāru