2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Aculiecinieks: Jēkabpilī, Namejā sievietei uzbrūk piedzēries varmāka

Aculiecinieks: Jēkabpilī, Namejā sievietei uzbrūk piedzēries varmāka

Viens no "feisbuka" lietotājiem, Mārtiņš, savā profilā ir dalījies ar nepatīkamu starpgadījumu, kuram bija aculiecinieks 1.marta vakarā.

Puisis dzīvojot blakus T/C “Aura”, Namejā. "Feisbukā"  viņš raksta, ka ap plkst. 20:45 devies laukā no sava dzīvokļa, lai iznestu atkritumus. Ticis gandrīz līdz konteineriem, kad izdzirdējis sievietes kliedzienus un saucienu pēc palīdzības. Lūkojoties no kurienes kliedzieni nāk, ieraudzījis, ka no Nameja veikala “Maxima” puses skrien sieviete – noplēstā virsjakā un ļoti izmisusi. Pēc neilga mirkļa Mārtiņš pamanījis arī iemeslu sievietes izmisumam, viņai pakaļ dzinies vīrietis, aptuveni 35 gadus vecs un manāmi iereibis.

Sieviete pieskrējusi pie Mārtiņa un paslēpusies aiz jaunieša muguras, lūdzot puisim palīdzību. Lai gan apjucis, Mārtiņš nekrita panikā un nogrūda uzbrucēju uz zemes. Mārtiņš norāda, ka vīrietis bijis tik “saguris” no skriešanas, ka celties nemaz īsti nav mēģinājis – vārtījies pa zemi un veltījis nepiedienīgus tekstus uz jaunieša pusi. Sieviete pateikusies par palīdzību un steigšus devusies prom.

Puisis palicis neizpratnē par notiekošo, bet uzsver, ka priecājas par to, ka vīrietis nebija apbruņots ar kādu priekšmetu vai ieroci, kas varētu apdraudēt gan sievieti, gan Mārtiņu pašu.

Mārtiņš aicina ikvienu būt uzmanīgiem arī parastā ikdienā, jo puiša nejaukais piedzīvojums liecina, ka mūsu pilsētā vakaros nav droši.

Komentāri (0-2/2)

  • Ilze
    02.07.2018 18:32
    Man vispār ir gadījusies dīvaina situācija, kad gaišā dienas laikā, ejot uz "Gaļas Nams", pretī nāca manāmi iereibis vīrietis un vienkārši mani paķēra - pārmeta pār plecu un devās tālāk - es ,protams, panikā bļāvu un spirināju kājas. Paveicās,ka vīrietis nebija stabils un un no spīrāšanās nogāzās, līdz ar to es tiku vaļā un momentā devos prom, BET līdzcilvēki vienkārši skatījās un nereaģēja uz manu palīgā saucienu, tā kā Mārtiņš ir LIELS MALACIS!!!
  • !!!
    02.07.2018 18:32
    Jā ,tā ir.Sestdien pie veikala TOP pils rajonā kādam vīrietim,kurš bija nopircis pudeli degvīna un pudeli šampānieti, lai ietu ciemos, uzbruka laupīšanas nolūkos. Atņēma degvīnu, iesitot pa galvu ar pudeli.

Atstājiet komentāru