2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Aculiecinieka foto: Notriec apgaismes stabu Jēkabpilī, Rīgas ielā

Aculiecinieka foto: Notriec apgaismes stabu Jēkabpilī, Rīgas ielā

Naktī uz ceturtdienu, 30.jūniju ap pulksten četriem no rīta notika satiksmes negadījums Jēkabpilī, Rīgas ielā. Tā rezultātā tika notriekta ielas apgaismes laterna un auto atsitās arī pret mājas sienu. Pēc negadījuma jau no paša rīta atbildīgie Jēkabpils dienesti operatīvi novāca negadījuma pēdas un nogāztā staba vietā ielika jaunu. Policija plašāku informāciju par šo negadījumu nesniedz. Portāla Radio1.lv redakcija saņēma aculiecinieka foto jau pēc avārijas, kuros redzama bojātā mājas siena, atstātā sliede no nogāztā staba un jau atjaunotais laternas stabs.

Jāpiebilst, ka šāda operativitāte avārijas seku likvidēšanā pilsētas ielās nav raksturīga visiem gadījumiem. Jau ziņots, ka Līgo dienas priekšvakarā satiksmes negadījums notika Jēkabpilī, Nameja ielā, kur arī auto ietriecoties apgaismes stabā to sagāza un stabs palika karājoties elektrovados. Šajā vietā atbildīgie pilsētas dienesti operatīvi savus darbus nav veikuši, jo līdz piektdienai, 1.jūlijam minētais stabs nebija nedz salabots, nedz nomainīts.

Aculiecinieka foto.

Komentāri (0-2/2)

  • Ainārs
    02.07.2018 18:32
    Ganjau kads policista delinš vai kada biezā,ja tada noslepumainība !
  • Pupa
    02.07.2018 18:32
    Redzēju,ka jaunieši izskatījās nepilngadīgi izrāpās no mašīnas bija šokā...Divi aizskrēja bet otri divi palika gaidot dienestus jo viens bija smagāk cietis,ka pat no aptieciņas izvilka aptieciņu...Skats bija briesmīgs un troksnis vēl lielāks likās ka mājai cauri izbrauca.....

Atstājiet komentāru