2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Aculiecinieki: Atradām mājas pagalmā nemaņā gulošu vīrieti (FOTO)

Aculiecinieki: Atradām mājas pagalmā nemaņā gulošu vīrieti (FOTO)

Kādas mājas Jēkabpilī, Rīgas ielā iemītnieki otrdienas vakarā savā pagalmā atrada nemaņā gulošu vīrieti.

“Pamanījām, ka pagalmā guļ mums nepazīstams vīrietis. Aplūkojot tuvāk gulošo nekļuva īsti skaidrs, kas viņam noticis. Bija redzams, ka vīrietim ap roku ir marles saite, kurā iestiprināts katetrs, kas liecina, ka viņam regulāri vēnā tiek injicētas kādas zāles, jo kāda gan cita iemesla dēļ būtu jāstaigā ar katetru rokā. Vīrietis gulēja nemaņā un nebija pamodināms, vārēja noprast, ka viņš ir alkohola vai kādu citu apreibinošu vielu iespaidā. Tikpat labi varēja būt, ka viņam palicis slikti,” stāsta viena no aculieciniecēm.

Mājas iedzīvotāji izsauca policiju, kas ierodoties notikuma vietā, mēģināja pamodināt gulošo vīrieti, kad tas neizdevās kārtības sargi izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību. Policijas darbinieki iedzīvotājiem skaidroja, tā kā vīrietis netraucē sabiedrisko kārtību un mierīgi guļ, tad šajā gadījumā policiju saukt nevajadzējis, jo Jēkabpilī nav atskurbtuves, kur šādas personas nogādāt. Tāpēc esot jāsauc ātrā palīdzība. Mediķi gulošo vīrieti aizveduši uz Jēkabpils slimnīcu.

SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” direktors Ivars Zvīdris sarunā ar Radio1.lv sacīja, ka vīrietim mediķi konstatējuši alkoholisko intoksikāciju jeb smagu reibuma pakāpi. Vīrietis stacionārā nav ievietots, bet viņam dota iespēja palikt pa nakti slimnīcā un izgulēt dzērumu. Šorīt vīrietis jau ir devies mājās. Ivars Zvīdris piebilda, tā kā Jēkabpilī nav atskurbtuves, tad ar šādiem pacientiem, kas ir smagā alkohola reibumā, nākas nodarboties mediķiem.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru