2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Šīs nedēļas laimīgākā diena - izglābts kaķēns (FOTO)

Šīs nedēļas laimīgākā diena - izglābts kaķēns (FOTO)

 

Jēkabpiliete Inga Nestere sociālajā vietnē facebook.com aprakstījusi, kā vakar izdevies izglābt kaķēnu un publicējusi šī notikuma bildes. Lūk, ko viņa raksta:

 “Trešdiena kā trešdiena līdz devos uz savu auto, lai dotos uz tikšanos. Parasti nemēdzu pirms ceļa nopētīt savu daudzstāvu māju, bet šodien kaut kas lika pagriezties un paskatīties uz otro kāpņu telpu. Tas ko ieraudzīju nedaudz šokēja - mazs, melns kamolītis uz kāpņu telpas palodzes, ne dzīvokļa. Uzskrienu augšā pie loga, tas aizvērts. Cilvēks, kas vēra neredzēja pūkainīti?

Var redzēt kaķis jau ilgāku laiku tur sēž, ņaud un virsū tam nāk panika, jo tas nevar apgriezties, kā arī palodzes slīpums nav drošs. Mirkļa lēmums visas tikšanās pārcel un saukt VUGD. Darīts!

 Nepagāja ne desmit minūtes glābēji bija klāt un veiksmīgi kaķēnu nocēla, tad arī no pirmā stāva uzradās saimniece, kas uzsauca meitai, lai tā taisa logu ciet, ka otrs melnis neizskrien. Dažāda emociju gamma nepilnā pusstundā. Paldies Jēkabpils VUGD 3.maiņas vīriem par ātro ierašanos, labsirdību un profesionāli paveiktu darbu. Divi zēni, kas vēroja notiekošo solījās kļūt par ugunsdzēsējiem, lai viņiem izdodas!

 ai arī ar ko būtu sarunāta tikšanās ir vērts to pārlikt, lai izglābtu kāda mazā brāļa dzīvību.”

 Ingas Nesteres foto.

Komentāri (0-1/1)

  • tante
    02.07.2018 18:32
    3.maiņa malači, urā!

Atstājiet komentāru