2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Auto Jēkabpilī līdz nepazīšanai sadragā pieturu pie Bebru ielas (FOTO) (PAPILDINĀTS 2x)

Auto Jēkabpilī līdz nepazīšanai sadragā pieturu pie Bebru ielas (FOTO) (PAPILDINĀTS 2x)

(Papildināts ar policijas, pašvaldības un mediķu sniegto informāciju un labots atbilstoši jaunākajai informācijai)

Svētdienas vakarā ap pulksten 19.50 Jēkabpilī, Bebru ielā, kāds auto pamatīgi sadragājis sabiedriskā transporta pieturu. Aculiecinieks Sergejs portālam DELFI iesūtījis foto no notikuma vietas.

Jēkabpilī, Auseklīša ielā, svētdien automašīna "Volkswagen Touran", kuru vadījis 1955.gadā dzimis vīrietis, ietriekusies autobusu pieturā, kurā atradusies arī 1958.gadā dzimusi sieviete, kas gaidīja autobusu. Viņa ar mugurkaula traumu nogādāta slimnīcā. Avāriju izraisījušais autovadītājs bijis 1,42 promiļu reibumā.

SIA "Jēkabpils reģionālās slimnīcas" valdes priekšsēdētājs Ivars Zvīdris sarunā ar portālu Radio1.lv sacīja, ka cietusī sieviete ievietota traumu nodaļā, mediķi snieguši visu nepieciešamo palīdzību, operācija neesot bijusi nepieciešama, jo nav skarts mugurkaula kanāls. Zvīdris izteica prognozi, ka, iespējams, operācija arī turpmāk nebūs nepieciešama, taču ārstēšanās būšot ilgtoša. Zvīdris apliecināja, ka avārijā ir traumēts sievietes mugurkauls, bet to nevarot saukt par mugurkaula lūzumu. Esot traumēti mugurkaula skriemeļi, kas prasīs ilgstošu ārstēšanos.

Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētsaimiecības departamenta direktors Raits Sirmovičs sacīja, ka vainīgajam autovadītājam būs jāatlīdzina zaudējumi par nopostīto pieturvietu. Taču tas esot ilgs process. Vispirms jāaprēķina zaudējumi, jānoskaidro vai auto ir apdrošināšana un zaudējumi esot jāpiedzen caur tiesu. Tuvākajā laikā pilsētsaimniecības dienesti novāks drazas notriektajā pieturvietā. Pagaidām nav zināms vai pieturvietu atjaunos pašvaldība un tad piedzīs zaudējumus no vainīgā autovadītāja vai arī gaidīs, kamēr izdosies piedzīt zaudējuma naudu un tikai tad ķersies pie pieturvietas atjaunošanas.

 Foto: DELFI Aculiecinieks

Komentāri (0-10/14)

  • cietušasdraugs
    02.07.2018 18:33
    Paldies par par viedokli!-ziniet nav viegli,to visu atceŗēties- pašam palīdzēt'''ātrajiem'',lai ātrāk nogādātu slimnīcā ar tik smagu traumu,savu mīļu cilvēku!-ja kādam būtu kāda konfidencāla informācija par šo gadījumu,varat man atrakstīt personiski mungo202@inbox.lv ar cieņu!
  • Dace
    02.07.2018 18:33
    Cerams tas necilvēks tiks ielikts cietumā!
  • ?
    02.07.2018 18:33
    Tas ir ļoti slikti, ka dzēš komentārus. Tā tomēr darīt nedrīkst. Kur ir vārda brīvība? Un nemaz te neviens personīgi netiek aizskarts tik lielā mērā, ka būtu kaut kas jādzēš. Pat vārdu Leonīdas te pat pieminēt nedrīkst, uzreiz būs izdzēsts. Vai tad Leonīds devis kādu rīkojumu personīgi? Lai viņš komandē parādi savā mājā.
  • Diāna
    02.07.2018 18:33
    Nu tad, lai visi izdzēstie komentāri paliek uz jūsu sirdsapziņas. Gan cilvēki atradīs veidu, kā paust savu viedokli. Diezgan gļēvi bēgt no diskusijas. Kauns jūsu vietā kā pieaugušam cilvēkam. Varbūt tad nākamo rakstu par jums jāpublicē.
  • Guest
    02.07.2018 18:33
    asx:
    Kur var vaimanāt? Ai ai ai.... Parasts negadījums,bet spriedelē tā kā uh kas būtu noticis! Sūnu ciems!

    Kā tad parasts negadījums,katru dienu kāds sapīpējies brauc pieturvietā cilvēkiem virsū. Maitu aiz mantības pakārt ābelē ,lai karājas.
  • asx
    02.07.2018 18:33
    Kur var vaimanāt? Ai ai ai.... Parasts negadījums,bet spriedelē tā kā uh kas būtu noticis! Sūnu ciems!
  • svētki
    02.07.2018 18:33
    Galvenais lai cietusī sieviete dabū apmaksu ilgstošajiem ārstēšanas izdevumiem. Ceru ka kāds izglītots jurists labprāt palīdzēs. Citādi pieturu salabos, bet cilvēki bieži vien tiek aizmirsti.
  • lasītāja
    02.07.2018 18:33
    kāds lasīt prot?mugurkauls nav lauzts
  • SACĪTĀJA
    02.07.2018 18:33
    Jā,domei tik naudiņa "tāds posts" ko mēs tagad darīsim?
    Bet kāpēc tas notika? Kas ar sievieti ir šodien? Un ar vīrieti?
  • 9.00
    02.07.2018 18:33
    Zane:
    Pirms komentāros uzdot jautājumus, vispirms būtu forši izlasīt rakstīto, ne tikai paskatīties bildītes. Jau tik tālu izlaidušies, ka pat dažas rindiņas nespēj izlasīt...

    Ap 9 no rīta bija plikas bildes par notikušo. Vai kāds ir cietis un kas ir kā noticis ziņu nebija.. nevajag gudri nolikt citu..
12

Atstājiet komentāru