2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Salcevičs: Tuvākajā nākotnē Brīvības iela nav noteikta kā prioritāte

Salcevičs: Tuvākajā nākotnē Brīvības iela nav noteikta kā prioritāte

Portāls Radio1.lv saņēma Jēkabpilieša Rolanda vēstuli, kurā viņš vēlas noskaidrot, kad Jēkbpilī rekonstruēs Brīvības ielas posmu no Jēkabpils valsts ģimnāzijas līdz pilsētas robežai uz Salas novada pusi. Luk, ko raksta Rolands.

“Labdien!

Vēlējos noskaidrot ar Jūsu starpniecību no mūsu pilsētas vadības, kad tiks sakārtota otra daļa Brīvības ielas Jēkabpilī no Ģimnāzijas līdz Jēkabpils robežai. Piekritīsiet, ir jocīgi, ka renovē pusi ielas. Skats arī ir nožēlojams, iebraucot Jēkabpilī no Salas puses un vēl stadions ar šo briesmīgo žogu. Ir sajūta, ka visu pamet pa pusei izdarītu.
Jau iepriekš pateicos.

Ar cieņu,
Rolands M."

Jautājumu adresējām Jēkabpils pilsētas domes pašvaldībai. Skaidrojumu sniedza Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētājs Leonīds Salcevičs.

”Jēkabpils pilsētas pašvaldībai situācija šajā Brīvības ielas posmā ir zināma, tomēr jāsaka, ka Eiropas Savienības fondu plānošanas periodā 2014.-2020.gadam šī Brīvības ielas posma rekonstrukcija nav plānota. Šis Brīvības ielas posms līdz Zaļajai ielai tiek klasificēts kā tranzīta ielas posms. Tāpēc tas netika rekonstruēts Rīgas un Brīvības ielas rekonstrukcijas laikā. Ja Satiksmes ministrija izsludinās konkursu tranzīta ielu rekonstrukcijai, tad šādu iespēju pašvaldība izmantos, tomēr tuvākajā nākotnē kā prioritāte ir noteikta A.Pormaļa un Pasta ielas rekonstrukcija,” skaidro Leonīds Salcevičs.

Foto: jekabpils.lv

Komentāri (0-1/1)

  • Arnolds
    02.07.2018 18:33
    Ko uztraucies Roland, ne jau savu auto gandē, bet uzņēmuma, nieka 4 gadi un tiksi pie nākamà

Atstājiet komentāru