2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Aculiecinieks: Naktī pie Jēkabpils notikusi smaga avārija (FOTO) (papildināta)

Aculiecinieks: Naktī pie Jēkabpils notikusi smaga avārija (FOTO) (papildināta)

Pagājušajā naktī pie Jēkabpils notikusi smaga avārija.

Notikusi divu vieglo automašīnu sadursme, kurā cietuši pieci cilvēki.

Kā norāda Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, negadījums noticis nepilnu stundu pirms pusnakts Daugavpils šosejas 144.kilometrā.

Kad glābēji ieradušies notikuma vietā pēc avārijas sakārtot brauktuvi, viena automašīna bijusi grāvī, bet otra - apgāzusies.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informē, ka 22 gadus vecs vīrietis vadot automašīnu Volvo S60 sadūrās ar pretimbraucošu automašīnu Volvo, kuru savukārt vadīja 25 gadus vecs vīretis, Slimnīcā nogādāti automašīnu pasažieri -19, 23 gadus veci jaunieši, kā arī 25 gadus vecais šoferis.

Notikuma vietā strādāja Valsts ugunsdzēsības un glābāšanas dienesta, kā arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības brigādes.

 

Komentāri (0-5/5)

  • Guest2
    02.07.2018 18:25
    es arī piekrītu par šādām nelaimēm varētu iztikt bez šiem varonīgajiem reportieriem, ne visiem patīk ziņas par sevi lasīt mēdijos.
  • pf
    02.07.2018 18:25
    Un Delfi raksta,ka cietušie četri, kaut slimnīcā patiesībā nogādāti trīs cietušie
  • varbūt
    02.07.2018 18:25
    traki, labi, ka visi dzivi!
  • ko
    02.07.2018 18:25
    ko tu te murgo? ka gan raksts var sabojat dzivi?lol nepatik nelasi zinas un nebojas tew un atsewiskiem cilvekiem dzivi-neesi padomajis?:D
  • Guest
    02.07.2018 18:25
    Kad vienreiz ziņu portāli liksies mierā ar to 'neoficiāla un neapstiprināta informācija liecina'... Tas ir sabojājis dzīvi dažiem konkrētiem cilvēkiem, kuri būtu priecīgi, ja šāda informācija neparādītos masu medijos, bet visiem pārējiem vienkārši ķeksītis statistikas tabulā.
    Ja diviem vai trīs cilvēkiem tas ir reitings, tad citiem tās ir cilvēku dzīvības, uztraukumi, negulētas naktis, beigti nervi un sabojāta atlikusī dzīve. Veltīsim savu uzmanību mūsu tuvajiem un mīļajiem, nevis negācijām un tam, ko mēs tāpat nēsam spējīgi maīnt!

Atstājiet komentāru