2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Āra apgaismojumu pie ieejas Jēkabpils bērnu poliklīnikā ierīkos, realizējot rekonstrukcijas projektu

Āra apgaismojumu pie ieejas Jēkabpils bērnu poliklīnikā ierīkos, realizējot rekonstrukcijas projektu

Ar Radio1.lv sazinājās jaunā māmiņa Aija, kas savu mazuli veda pie ģimenes ārstes bērnu poliklīnikā ap pulksten pieciem pēcpusdienā un bija nepatīkami pārsteigta, ka pie ieejas nav pietiekama apgaismojuma un ir samērā tumšs.

“Šī bija pirmā reize, kad ar meitu vizītē pie bērnu ārsta devāmies pēcpusdienā un man nepatīkamu pārsteigumu sagādāja fakts, ka pie ieejas bērnu poliklīnikā bija tumšs. Vienīgais apgaismojums ir pa gabalu degošās ielu apgaismes lampas un gaisma no logiem. Varbūt, ja vēl būtu uzsnidzis sniegs, skats neliktos tik drūms, bet šajā gadījumā nācās rūpīgi skatīties, kur liec kāju, lai nepakristu. Gribētos zināt, kāpēc nav apgaismojuma,” raksta māmiņa Aija.

Radio1.lv sazinājās ar SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdi un lūdza komentēt šo situāciju.

“Jā, piekrītu, pie ieejas ir tumšs, taču šeit vēsturiski pie ieejas nekad nav bijis āra apgaismojums. Ir iztikts ar ielas apgaismojumu. Šobrīd ierīkot āra apgaismojumu nav iespējams, tas tiks izdarīts, īstenojot ES fondu projektu,” informē SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes loceklis Renārs Putniņš.

Jau ziņots, ka īstenojot Eiropas Savienības fonda projektu “Stacionārās un ambulatorās veselības aprūpes infrastruktūras uzlabošana SIA „Jēkabpils reģionālā slimnīca”, uzlabojot kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību”, SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” infrastruktūrā ieguldīs 6 409 808 eiro.

Aculiecinieces foto

Atstājiet komentāru