2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Palīdzi! Svetlana meklē māsu Maiju, kas, iespējams, dzīvo Jēkabpils apkārtnē

Palīdzi! Svetlana meklē māsu Maiju, kas, iespējams, dzīvo Jēkabpils apkārtnē

Ar starptautiskā raidījuma  Gaidi mani (Žhdi menya) savu māsu  Maiju Beitiku (jaunības  uzvārds ) dzimušu  1950.-1952. gadā meklē māsa Svetlana.

Lūk viņas  stāsts:

 “Es jau  daudzus gadus  centos kaut ko uzzināt par savu māsu. Māte bija viņu atstājusi pie tēva, runāt par šo tematu mamma atteicās. Es esmu uzzinājusi, ka viņu sauca  Maija  Beitika (jaunības  uzvārds). Tāds uzvārds  bija arī man. Maija esot piedzimusi, kad mammai bija kādi 18 gadi. Tātad  Maija varētu būt dzimusi 1950.-1952. gadā. Saprotu, ka mēs esam gribējuša atrast viena otru, bet liktenis bija nežēlīgs. Cik esmu dzirdējusi un uzzinājusi, māsiņa var dzīvot Jēkabpils pusē un esot precējusies. Esot arī divi bērni. To visu man pastāstīja viens no celtniekiem, kas remontēja mūsu skolu, kur es kādreiz tiku strādājusi.   Ļoti  gribētu atrast savu māsiņu.  Lūdzu palīdziet man viņu atrast.”  

Ja jums ir kas zināms par šā stāsta varoni Maiju, kuru meklē māsa Svetlana, vai arī viņa pati, tiek lūgti rakstīt vai zvanīt  raidījuma “Gaidi mani”  volontierim Mārtiņam Ziebergam:  e-meil:  martins.ziebergs@inbox.lv, m.t. 29923833.

Foto: Ilustratīvs attēls

Atstājiet komentāru