2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Mums raksta: Kad Jēkabpilī dalīs kuponus pārtikas iegādei skolēniem?

Mums raksta: Kad Jēkabpilī dalīs kuponus pārtikas iegādei skolēniem?

Ar Radio1.lv sazinājās vairāki skolēnu vecāki, kas interesējās, kad šogad skolēni saņems dāvanu kartes jeb kuponus pārtikas iegādei attālināto mācību laikā. Viens no bērnu vecākiem Arnis T. Raksta: “Vēlētos uzzināt, cik ilgi vēl jāgaida skolēnu dāvanu kartes ēdiena iegādei. Kā nekā jau divas nedēļas pagāja pēc brīvlaika, kā mācās attālināti?”

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils domes priekšsēdētāju Aivaru Krapu (Attīstībai/Par!) un lūdza informēt, kad skolēniem būs pieejami kuponi jeb dāvanu kartes pārtikas iegādei.

Jēkabpils mērs Aivars Kraps informēja, ka patlaban notiek iepirkums, kas noslēgsies nākamnedēļ. Tad būs zināms uzvarētājs jeb veikals, kurā vecāki apmaiņā pret kuponiem varēs iegādāties bērniem pārtiku. Pēc uzvarētāja noskaidrošanas tiks drukāti kuponi un dalīti skolēniem un bērnudārzu audzēkņiem, ja viņi skolu neapmeklēja attālināto mācību dēļ vai bērnudārzu grupiņā noteiktās karantīnas un pašizolācijas dēļ. Tā kā visas šīs darbības prasa zināmu laiku, tad pārtikas iegāde apmaiņā pret kuponiem, visticamāk, notiks februāra vidū.

Komentāri (0-4/4)

  • Lana
    09.02.2021 09:52
    Kapec nekas nenotiek uz priekšu ar partikas pakām
  • AINIS
    21.01.2021 15:32
    Kas notiek ar Jēkabpils ietvēm??/Traktors sniegu tīrot ir uztaisījis tīru,gludu ietvi ar ledu!??ī?Lai Kraps iziet pie domes un tālāk pa Brīvības ielu,tad redzēs īsto ainu!???Algotie sab.,darbi laikam atcelti ,bet sētnieki ar visu netiek galā,bet smiltis vismaz varētu pabērt!!!???
  • Es
    21.01.2021 14:04
    Izrādās arī par karantīnas laiku pienākas kuponi, bet 2.vidusskolas bērniem, kuri atradās karantīnā mūzikas skolotājas slimības dēļ, par šo.laiku kuponi netika izsniegti....
  • Vispār
    20.01.2021 19:50
    Pašiem savi kinderīši jābaro nevis jāgaida no citiem!!!

Atstājiet komentāru