2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Mums raksta: Mājā Jēkabpilī, Kaļķu ielā 1 notika šaudīšanās. Kas noticis?

Mums raksta: Mājā Jēkabpilī, Kaļķu ielā 1 notika šaudīšanās. Kas noticis?

Radio1.lv redakcija februāra sākumā saņēma vēstuli no iedzīvotājas, kas ziņoja, ka 4.februārī ēkā Jēkabpilī, Kaļķu ielā 1 notikusi šaudīšanās. Iedzīvotāja arī zināja teikt, ka pēc neoficiālas informācijas, it kā šaudījusies kāda persona, kas lietojot narkotikas un policijai to neesot izdevies notvert.

Radio1.lv redakcija šo jautājumu adresēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākajai speciālistei Dacei Kalniņai, pirmdien, 22.februārī, saņēmām atbildi.

Dace Kalniņa informē, ka 4. februārī Jēkabpilī, Kaļķu ielā, tika pārkāpti šaujamieroča glabāšanas un nēsāšanas noteikumi. Kāds vīrietis izmantoja šaujamierocim līdzīgu priekšmetu un izdarīja šāvienu gaisā. Aizdomās par minētā smagā nozieguma izdarīšanu Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknis turpina meklēt divus vīriešus.

Jau ziņots, ka aizdomās par smaga nozieguma izdarīšanu Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknis meklē attēlos redzamos vīriešus.
Likumsargi aicina atsaukties ikvienu, kurš zina viņu iespējamo atrašanās vietu vai kura rīcībā ir jebkura cita informācija, kas var palīdzēt viņu atrašanā. Atpazīšanas gadījumā lūdz nekavējoties zvanīt 110 vai 25488612.

Komentāri (0-2/2)

  • Janis
    23.02.2021 15:58
    Policistiem vispār vajadzētu ar orderi ieiet pirmajā stāvā un apmeklēt visas istabas jo vienam cilvēkam bija kaut kāds ierocis no kara laika ko viņš ir turējis savā istaba bet tas bija kaut kāds vecs vīrietis un staigāja pa koridori un dauzījās pie durvīm un viņam bija ierocis līdzi un bija tēmējis uz mani un uz maniem draugiem,draugi var to apliecināt bet tas bija labu laicinu atpakaļ
  • Udaca
    23.02.2021 15:53
    Molodci...

Atstājiet komentāru