2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Mums raksta: Jēkabpilī, Draudzības alejā šodien pārrauts ūdensvads

Mums raksta: Jēkabpilī, Draudzības alejā šodien pārrauts ūdensvads

Ar Radio1.lv sazinājās iedzīvotāji no Draudzības alejas, kur šorīt būvdarbu gaitā kārtējo reizi tika pārrauta komunikācija, šoreiz - ūdensvads un daudzīvokļu mājas palika bez ūdens padeves. Aculiecinieki bija neizpratnē, kāpēc tā notiek jau otro reizi šo būvdarbu gaitā, ka tiek bojāta kāda no kuminikācijām, vai darbu veicējiem nav zināms, kur atrodas komunikācijas, jo, pēc auculiecinieku paustā, izskatījies, ka strādnieki ir pārsteigti par notikušo un kādu brīdi vērojuši pārrāvumu neko nedarot.

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils pilsētas pašvaldības Pilsētvides departamenta direktoru Raiti Sirmoviču. Viņš sacīja, ka ūdens padeve Draudzības alejā atjaunota ļoti īsā laika sprīdī, bet kādu periodu ūdens varētu būt nedaudz duļķains un pazemināts spiediens ūdensvadā. Taču tā esot īslaicīga problēma.

Jautāts, kāpēc notiek šādi negadījumi, turklāt Draudzības alejas būvdarbu gaitā jau otro reizi, viņš sacīja, ka esošais ūdensvads ievilkts sen, apmēram 50to gadu beigās vai 60to gadu sākumā un par šo laika periodu nav saglabājusies dokumentācija, tāpēc esot zināma tikai aptuvena vecā ūdensvada atrašanās vieta. Viņš piebilda, ka labā ziņa ir tā, ka patlaban tiek ievilkts jauns ūdensvads, līdz ar to piegādātā ūdens kvalitāte būs augstāka.

Aculiecinieka foto.

Atstājiet komentāru