2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aculieciniece: Prieks, ka Jēkabpils Mežaparka “Mīlētāji” atkal sadevušies rokās (FOTO)

Jēkabpiliete Spodra Purviņa ar portālu Radio1.lv dalījās priekā, ko novērojusi pastaigas laikā Jēkabpils Mežaparkā.

“Neievēroju, kad diviem “Mīlētājiem” tika atjaunotas sasaistītās rokas. Tagad tikai tās ir savienotas uz Radžu ūdenskratuves pusi. Katrā ziņā tā ir drošāk, jo vandāļiem nekrīt uzreiz acīs. Patiešām prieks! Paldies atjaunotājiem!” raksta Spodra Purviņa.

Viņa arī atsūtījusi vides objekta “Mīlētāji” fotogrāfijas, kas uzņemtas aprīlī, jūnijā un šodien (18.10.)

Jau ziņots, ka 2019.gada rudenī Jēkabpils Mežaparkā, Radžu ūdenskrātuves krastā, uzstādīts jauns vides objekts ar nosaukumu “Mīlētāji”. Jēkabpils pilsētas pašvaldība informēja, ka objekta prototips ir noskatīts internetā, bet izgatavotājs ir firma “D.D.Stars”. Izgatavošanas un uzstādīšanas izmaksas ir 826,45 eiro (neieskaitot PVN). Objekts veidots no gobas koka, laukakmeņiem un kokvilnas virves, un tas ir kā veltījums visiem, kam sirdī ir mīlestība pret tuvākajiem, pret dabu un dzimteni. 

Izvietojums ar skatu tālumā uz ūdens klaju izvēlēts apzināti, lai simbolizētu teicienu: “Divi patiesi mīloši cilvēki neskatās viens uz otru, viņi skatās vienā virzienā.” Jēkabpils pilsētas pašvaldība, uzstādot vides objektu, aicināja iedzīvotājus un pilsētas viesus fotografēties pie objekta “Mīlētāji” un pauda cerību, ka foto ar šo objektu būs populārs Valentīndienas sveiciens no jēkabpiliešiem sociālajos tīklos.

Foto: Spodra Purviņa

Atstājiet komentāru