2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpils novada pašvaldība vērsusies policijā, lai tiktu atrasts vainīgais apgaismes staba deformācijā

Jēkabpils novada pašvaldība vērsusies policijā, lai tiktu atrasts vainīgais apgaismes staba deformācijā

Aculiecinieki Radio1.lv ziņoja, ka Jēkabpilī Pasta ielā, iepretī ēkai numur 49, ir sagāzts ielas apgaismes stabs. 

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils policiju un noskaidroja, ka policijai nav ziņots par satiksmes negadījumu, kura rezultātā stabs tiktu deformēts. Tā kā apgaismes stabs ir daļa no pilsētas ielu apgaismojuma infrastruktūras, kas pieder Jēkabpils novada pašvaldībai, jautājām atbildīgajiem vietvaras dienestiem. 

Pašvaldības energopārvaldnieks Ainārs Gulbinskis informē, ka 28.oktobrī pēc pilsētas ielu apgaismojuma tīkla apsekošanas tika konstatēts, ka Jēkabpilī, pretī ēkai Pasta iela 49, ir deformēts ielu apgaismojuma apgaismes stabs. Apsekošanas laikā konstatēts, ka apgaismes stabs ir deformēts ar automašīnu. Precīzāk -  deformēts ir apgaismojuma staba balsts.

Jēkabpils novada pašvaldība ir iesniegusi iesniegumu Valsts policija Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknim, lai tiktu ierosina lieta par pašvaldības īpašuma bojāšanu. Arī pašvaldībai nav zināms par iespējamo satiksmes negadījumu šajā vietā. Šonedēļ deformētais stabs ir demontēts, lai neradītu apdraudējumu. 

Ainārs Gulbinskis norāda, ka Pasta iela ir vēl pārbūves "Pasta ielas pārbūve, Jēkabpilī “ garantijas objekts un,  iespējams, apgaismes stabu šeit mainīs būvnieks. Ja vainīgais netiks atrasts, maksātājs būs Jēkabpils novada pašvaldība. Aptuvenās darbu un materiālu izmaksas ap 500 eiro.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru