2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Mums raksta: Jēkabpilī, Brīvības ielas posmā, ko atjauno, braucot automašīnas tiek apķēpātas ar piķi

Mums raksta: Jēkabpilī, Brīvības ielas posmā, ko atjauno, braucot automašīnas tiek apķēpātas ar piķi

Radio1.lv piektdienas, 17.decembra pēcpusdienā saņēma vairākas ziņas no autovadītājiem, kuru automašīnas, braucot Jēkabpilī pa Brīvības ielas atjaunojamo posmu, tika apķēpātas ar piķi.

“Brīvības ielas posms, ko atjauno, šobrīd ir šausmīgs. Mašīnas visas ar piķi paliek, braucot pa to posmu. Cilvēki nikni, jo piķi dabūt nost ļoti grūti,” raksta viens no autovadītājiem. 

Portālam Radio1.lv tika atsūtīti arī vairāki foto, kuros redzams, kāds izskatās auto pēc brauciena pa šo ielas posmu. Viens no autovadītājiem atļava foto publicēt.

Radio1.lv piektdien sazinājās ar Pilsētvides departamenta direktoru Raiti Sirmoviču un lūdza komentēt, kāpēc radusies šāda situācija un vai nevajadzētu slēgt šo ielas posmu.

“Jēkabpils novada pašvaldība informē, ka Brīvības ielas pārbūvējamajā posmā pagājušās nedēļas nogalē būvuzņēmējs veica atsevišķu seguma posmu apstrādi ar emulsiju. Uz darbu veikšanas laiku (ap 1h) bija jābūt slēgtai satiksmei un darbi bija jāveic nakts stundās, bet būvuzņēmēja iekšējās komunikācijas kļūdas rezultātā, darbi noritēja vakarā, nepārtraucot satiksmi. Auto īpašnieki, kuru autotransports, braucot pa minēto būvdarbu zonu, ticis aptraipīts ar emulsiju, aicināti griezties SIA "Ošukalns", kurš bez samaksas nodrošinās emulsijas notīrīšanu no autotransporta virsbūves,” informē Raits Sirmovičs.

Viņš piebilst, ka autotransporta aptraipīšanās bija iespējama vien uz darbu veikšanas laiku, un vairs nenotiek, tādēļ slēgt ielas posmu nav nepieciešams.

Aculiecinieka foto
Attēlā: Ar piķi apķēpāta automašīna

Komentāri (0-2/2)

  • Kristīne
    23.12.2021 12:32
    Sia Ošukalns māk tikai smuki runāt, aizbraucām, un viņi pateica ka nevar palīdzēt, lai braucam paši mazgāt
  • Klauni!
    20.12.2021 15:52
    Afigeķ! It kā pirmo reizi nodarbojas ar ceļu būvniecību! Kas liedza aiztaisīt ielu uz to laiku, kamēr lēja piķi? Durdoms un vairāk nekas!

Atstājiet komentāru