2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Mums raksta: Jēkabpilī, Rīgas ielā aizsargrežģi ieaug liepās, vai kāds tos apseko? (FOTO)

Ar Radio1.lv redakciju sazinājās Inga, kas ievērojusi, ka Rīgas ielā aizsargrežģis gandrīz jau ieaug liepā. Viņa interesējās vai kāds apseko šādus stādījumus, paplašina režģus, ja tas nepieciešams, vai kociņi kopš iestādīšanas atstāti savā vaļā?

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils novada domes Attīstības pārvaldes vadītāju Ilmāru Lukstu un lūdza informēt, kā notiek pilsētas stādījumu apsekošana un vai kociņiem tiek laikus paplašināti aizsargrežģi.

“Koki kuri iejozti ar metāla aizsargrežģiem, šobrīd tiek un tiks apsekoti. Foto attēlā redzamais aizsargrežģis Rīgas ielā bojāts, novietojot automašīnas pretīm veikalam Maxima. Bojātais režģis tiks salabots un uzstādīts atpakaļ. Aicinām autovadītājus būt vērtīgākiem! Paldies Radio1 lasītājam par norādīto problēmu!” sacīja Ilmārs Luksts.

Komentāri (0-3/3)

  • Anita
    29.03.2022 19:43
    Luksts tim skata pec ielikts savā amata lai risinātu problēmas labak novelt uz iedzīvotājiem ka bija ar nameja ielas krustojumu kur apgrūtināta redzamiba del gar malam novietotajiem auto vaig šoferiem skatities. Lai aizbrauc un paskatas vakara vai tad vainigs soferis
  • vērīgais
    29.03.2022 12:19
    Nez cik klašu izglītība ir Lukstam? "Iejozu", autovadītājus aicina būt "vērtīgākiem". Vai nu nav intelekta vai nu kaut ko lieto.
  • Par ko saņem algu?
    29.03.2022 12:05
    Lukstam viss ir mutē jāiebāž! Vai viņš vispār kaut ko pats redz?

Atstājiet komentāru