2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Mums raksta: Jēkabpilī pirms tilta pār Daugavu noticis satiksmes negadījums, veidojot transporta sastrēgumu (FOTO)(PAPILDINĀTS)

(Papildināts teksts ar policijas sniegto informāciju)

Aculiecinieks Radio1.lv informēja, ka piektdien pirms pulksten pieciem pēcpusdienā, Neretas ielā pirms tilta pār Daugavu noticis satiksmes negadījumus un izveidojies plašs transporta līdzekļu sastrēgums.

VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa informē: "Kā liecina sākotnējā informācija, 22. aprīlī Jēkabpilī, Neretas un Vienības ielas krustojumā, vīrietis vadīja kravas transportlīdzekli „MAN” sastāvā ar piekabi un neizvēlējās drošu distanci, kā rezultātā uzbrauca priekšā stāvošai automašīnai „Volkswagen Passat”. Negadījumā traumas guva vieglās automašīnas pasažiere, kura tika nogādāta ārstniecības iestādē. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process."

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 12 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 8 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 5 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. 

Aculiecinieka foto

Komentāri (0-1/1)

  • Afigeļi!
    22.04.2022 18:57
    Ošukalna mašīnas loti agresīvi brauc apļos un krustojumos. Cik reizes nav gadījies, ka brauc tieši virsū, kad viņiem ir bijis jāstāv un jāgaida.

Atstājiet komentāru