2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Mums raksta: Beidzot sakārto izrakņāto vietu Jēkabpilī, Zvejnieku ielā

Ar Radio1.lv sazinājās iedzīvotāji no Zvejnieku ielas Jēkabpilī un informēja, ka ļoti ilgstoši nav sakārtota izrakņātā vieta un atjaunots asfalts pēc ūdensvada avārijas pagājušajā ziemā. 

Šī nav pirmā reize, kad Zvejniekielas iemītnieki vēršas pie medijiem. Radio1.lv jau ziņoja, ka ilgstoši pēc avārijas netika sakārtota un izlīdzināta izrakņātā vieta. Pēc publikācijas pavasarī šo vietu sakārtoja un solīja, ka šovasar noasfaltēs nelielo ielas posmu, kas novēršot ūdensvada avāriju tika uzlauzts. Taču līdz oktobra nogalei nekas netika izdarīts, tāpēc iedzīvotāji vēlreiz uzrunāja Radio1.lv, lai noskaidrotu vai solītie darbi tiks veikti.

SIA “Jēkabpils ūdens” informē, ka “pēc rakšanas darbiem, lai novērstu ūdensvada avāriju Zvejnieku ielā, bija nepieciešams laiks, lai nosēžas grunts, tādēļ remontdarbu vieta tūlītēji netika asfaltēta. Savukārt vasaras periodā SIA "Jēkabpils ūdens" sadarbības partnerim, kas veic asfaltēšanas darbus, bija ierobežota pieejamība asfaltam. Līdz ar to prioritāri tika asfaltētas ielas ar visaugstāko satiksmes plūsmas intensitāti.”

SIA "Jēkabpils ūdens" darbu paveica oktobra nogalē, noasfaltējot izrakņāto ielas posmu.

Atstājiet komentāru