2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Mums raksta: Jēkabpilī, Rīgas ielas zaļajā zonā līdzās piemiņas vietai ir bīstama bedre

Mums raksta: Jēkabpilī, Rīgas ielas zaļajā zonā līdzās piemiņas vietai ir bīstama bedre

Ar Radio1.lv sazinājās jēkabpiliete Līga, kas ievērojusi, ka Rīgas ielas zaļajā zonā līdzās piemiņas vietai “Kritušajiem par Tēviju” ir bīstama vaļēja pagaraba lūka jeb bedre. Kādreiz šeit atradās mājas un ir palicis pagrabs un bedre ir atvere virs tā. Līdz ar to kāds dzīvnieks vai pat cilvēks var tajā iekrist un savainoties. Līga rosināja, ka šādai bedrei jābūt vai nu aizbērtai vai noslēgtai ar vāku.

Radio1.lv sazinājās ar Jēkabpils novada Attīstības pārvaldes vadītāju Ilmāru Lukstu un jautāja vai ir iespēja šai lūkai uzlikt vāku.

Ilmārs Luksts pateicās iedzīvotājai par sniegto informāciju, jo pašvaldībai nebija zināma šī situācija un solīja, ka tuvākajā laikā bedre tiks aizklāta.

Aculiecinieces foto

Komentāri (0-1/1)

  • Iedzīvotājs
    12.04.2023 21:29
    Sveiki. Vai varat, lūdzu, pateikt, kad ir jābeidzas apkures sezonai? Jau otro nedēļu āra ir virs +12 grādi, bet mājās kurina tāpat kā ziemā. Vairākas reizes ir nodota ziņa, runāts ar majas vecāko, bet situācija netiek mainīta. Maksājam par to, ka 24/7 majas ir logi vaļā, jo dzīvokli ir 30+ grādi. Runa iet par Draudzibas alejas rajonu.

Atstājiet komentāru