2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Mums raksta: Jēkabpilī, Madonas ielas mikrorajona bērnu laukums grimst tumsā, vecāki to izgaismo ar telefoniem (VIDEO)

Mums raksta: Jēkabpilī, Madonas ielas mikrorajona bērnu laukums grimst tumsā, vecāki to izgaismo ar telefoniem (VIDEO)

Ar Radio1.lv sazinājās Madonas ielas mikrorajona iedzīvotāja, kas informēja, ka mikrorajona bērnu laukums nav izgaismots un nedēļas vakarā ap pulksten sešiem, kad bērni pēc skolas un bērnudārza vēlas aktīvi izkustēties vecākiem nākas rotaļu laukumu izgaismot ar tālruņu zibspuldzēm. 

 

Iedzīvotāja norāda, ka uz ielas, ejot uz Krustpils skolu, apgaismojums deg un jautā vai daudzdzīvokļu mājas pagalms, bērnu laukums atstāti tumsā taupības nolūkos.
Radio1.lv nedēļas sākumā šo jautājumu uzdeva Jēkabpils novada pašvaldības atbildīgajām amatpersonām un tiekoties preses konferencē, ceturtdien, 9.novembrī, tika sniegta atbilde.

“Madonas ielas mikrorajonā bija bojājums, bijām pasūtījuši laboratoriju, lai noteiktu bojājuma vietu, trešdien salaboja bojājuma vietu,” saka Jēkabpils novada domes Attīstības pārvaldes Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas vadītājs Ainārs Skromāns.

Viņš piebilda, ka SIA “Jēkabpils pakalpojumi” apsekos mikrorajonu, kur vēl daudzviet ir vecie gaismekļi un pārbaudīs, vēl kādā vietā nav jānomaina gaismas laternas spuldze.

Atstājiet komentāru