2024.gada 27. jūlijs

Dita, Marta

Mums raksta: Iedzīvotāji norāda uz bojātiem objektiem Jēkabpils Mežaparkā

Mums raksta: Iedzīvotāji norāda uz bojātiem objektiem Jēkabpils Mežaparkā

Ar tu Radio1.lv sazinājās jēkabpilieši, kas ikdienā izmanto Jēkabpils Mežaparku aktīvai atpūtai un informēja, ka ir salauzts basketbola grozs, karājas vienā diedziņā, kā arī izbalējis uzraksts stendā/plakātā “Saules rits”.

Iedzīvotāji interesējās, kā un vai tiek apsekoti Mežaparka objekti un kad tie tiks sakārtoti.

“Radio1.lv” šo jautājumu uzdeva pašvaldības atbildīgajiem speciālistiem.

Jēkabpils novada pašvaldības Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas vadītājs Ainārs Skromāns atbildēja, ka iedzīvotāju informācija ir nodota atbildīgajam darbiniekam un grozs ir salabots. Savukārt stenda atjaunošanai tiek meklēts lētākais piedāvājums un pēc aptaujas veikšanas, tiks atjaunots stends. 

“Diemžēl bieži vien jaunieši, kas atpūšas Mežaparkā izturas diezgan bezatbildīgi pret inventāru un infrastruktūru,” piebilda Ainārs Skromāns, aicinot būt saudzīgiem pret pašvaldības īpašumu.


Aculiecinieku foto

Komentāri (0-1/1)

  • Haha
    07.06.2024 10:40
    Varbūt nevajag jautāt cik un kā tiek kaut kas apsekots un labots, bet kas ir tie citplanētieši, kas ierodas bojāt inventāru un objektus.... civilizācijā cilvēki saudzē vidi, kur dzīvo, un māca to arī bērniem....nevis skraida, bildē un sūdzas...tas nav normāli, ka katram trenažierim klāt apsargs jāpieliek....

Atstājiet komentāru