2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Mums raksta: Jēkabpilī, Rīgas ielā ilgstoši nedarbojas pulkstenis, pie veikala šķībs apgaismes stabs

Mums raksta: Jēkabpilī, Rīgas ielā ilgstoši nedarbojas pulkstenis, pie veikala šķībs apgaismes stabs

Ar Radio1.lv sazinājās jēkabpilietis, kurš novērojis, ka jau ilgstoši pulkstenis Rīgas ielā rāda nepareizu laiku, jo ir salūzis – viena ciparnīca apstājusies uz pulksten 12.00, otra uz pulksten 9.20. Iedzīvotāju interesēja, kad beidzot pulksteni salabos. Tāpat arī viņš norādīja, ka viena no apgaismes laternām pie veikala Mini Rimi ir sašķiebusies, ko vajadzētu sakārtot.


Iedzīvotāju jautājumu adresējām Jēkabpils novada pašvaldībai. Atbildi sniedza Attīstības pārvaldes Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas vadītājs Ainārs Skromāns.

“Ir pasūtīti darbi, lai salabotu pulksteni. Diemžēl pulksteņa mehānisms ir diezgan vecs un jau savu nokalpojis, tādēļ tik bieži jālabo. Plānojot budžetu 2025.gadam tiks lemts par mehānisma kapitālo remontu, nomaiņu vai paša pulksteņa nomaiņu, uzstādot citu vides objektu,” skaidro Ainārs Skromāns.


Viņš piebilst, ka pašvaldība ir informējusi Rimi pārstāvjus par bojāto apgaismojuma stabu veikala stāvlaukumā. Paredzams, ka tuvākajā laikā apgaismojuma stabs tiks salabots.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru