2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Vandaļi salauž luksoforu Jēkabpilī, Neretas ielā, radot zaudējumus pašvaldībai

Vandaļi salauž luksoforu Jēkabpilī, Neretas ielā, radot zaudējumus pašvaldībai

Šodien ar Radio1.lv sazinājās jēkabpilietis, kurš bija ievērojis, ka jau otro dienu nedarbojas luksofors Jēkabpilī, Neretas ielā un vēlējās noskaidrot, kas noticis un kad luksofors atkal darbosies.


Šo jautājumu uzdevām Jēkabpils novada pašvaldības Attīstības pārvaldes Infrastruktūras apsaimniekošanas nodaļas vadītājam Aināram Skromānam. 
Viņš sacīja, ka pašvaldības dienesti vēl nebija piefiksējuši luksafora bojājumu un solīja, ka noskaidros, kāpēc nestrādā un informēs, kad tas atsāks darbību.
Šodien pēcpusdienā Ainārs Skromāns sniedza atbildi.
 

“Apsekojām un luksofora darbība ir atjaunota. Vandaļi bija atlauzuši sadalnes durvis un atslēguši drošinātājus. Diemžēl šādas vandaļu rīcības dēļ, pašvaldībai kārtējo reizi ir jātērē līdzekļi, lai novērstu problēmu. Pateicamies iedzīvotājam un redakcijai, ka mūs informējāt, ka nedarbojas luksofors,” sacīja Ainārs Skromāns.

Jautāts, cik lieli zaudējumi, salaužot luksoforu pašvaldībai nodarīti, Ainārs Skromāns sacīja, ka izmaksas tiek apkopotas un par zaudējuma summu informēs vēlāk. Zaudējumu summu publicēsim.

Aculiecinieka foto

Atstājiet komentāru