
Gardai uzkodai: Apgāztais rabarberu rausis
- 26 maijs 2022 --
- 0Komentāri
Sastāvdaļas: 3 olas, 1 glāze/s kefīra, 1 glāze/s cukura – pārkaisīšanai, 2 glāze/s miltu, 500 g rabarberu, 1 tējk. cepamā pulvera, 1 ēd. k. vaniļas cukura un kanēlis.
Pagatavošana: Rabarberus sagriež un liek ietaukotā cepamtraukā. Olas sakuļ ar cukuru, pielej kefīru, pieber cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Masu sakuļ, pieber miltus. Mīklu lej uz rabarberiem, cep 200 grādos gatavu. Gatavību pārbauda ar kociņu. Izceptu rausi izņem no formas, rabarberus pārkaisa ar cukuru un kanēli.
Lai labi garšo!