Ēdiens, lai “piesietu dūšu” - mīklā cepta siļķe
- 04 junijs 2022 --
- 0Komentāri
Sastāvdaļas: 2 — 3 siļķes, ola, ½ glāzes kviešu miltu, 3 ēdamkarotes skābā krējuma, citronu sula, pētersīļu zaļumi, augu eļļa cepšanai.
Pagatavošana: Siļķu filejas sadala mazākos gabalosKatru siļķes gabaliņu apslaka ar citrona sulu un pārkaisa ar sasmalcinātiem pētersīļu zaļumiem. Atstāj kādu laiciņu, lai ievelkas, tikmēr gatavo mīklu. Olu, miltus un skābo krējumu sajauc viendabīgā masā. Pēc tam filejas no abām pusēm apmērcē mīklā un cep pannā ar nelielu augu eļļas daudzumu gatavas.
Šādi ceptas siļķes labi garšo gan karstas, gan arī jau atdzisušas.
Labu apetīti!