2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Pastāsti par savu projektu portālā radio1.lv!

Pastāsti par savu projektu portālā radio1.lv!

  • 31 janvaris 2019 --

Bieži vien realizējot dažādus projektus, tā īstenotājam vai sadarbības partnerim projekta mērķu sasniegšanai ir jānodrošina projekta publicitāte. Portāls www.radio1.lv piedāvā publicēt dažādus informatīvos materiālus, ievērojot visas konkrētajā projektā noteiktās prasības. 

Parasti projekta īstenotājiem ir jāpublicē raksts un/vai jānosūta preses relīze medijiem par projektu, tā mērķiem un rezultātiem, kas satur atsauci uz atbalsta sniedzējiem, projekta numuru, kā arī īpašus vizuālās identitātes elementus (piemēram, logo, sauklis) un aktīvas hipersites. Ja projektā ir plānoti komunikācijas pasākumi (piemēram, apmācības, konferences, izstādes, sarunu vakari, semināri), tad nepieciešams nodrošināt, lai informācija par šiem pasākumiem sasniegtu mērķauditoriju. 

Portāls www.radio1.lv piedāvā sadarbību jūsu projekta komunikācijas plāna kvalitatīvai un mērķtiecīgai īstenošanai. Portālā iespējams publicēt preses relīzes, projekta notikumu aprakstus, foto galerijas, video materiālus, tabulas, intervijas, reklāmas banerus un cita veida informāciju. 

Informācijas izvietošanas izmaksas ir sākot no € 30+PVN. Plānojot projektu, lūdzu, sazinieties ar mums, lai vienotos par publikāciju skaitu, publicēšanas laiku un izmaksām!