2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Radio1 ēterā šodien pašvaldības raidījumā - aktualitātes izglītībā un kultūrā. Uzdod jautājumu studijas viesiem - Alfonam Žukam un Jurim Līcim

Radio1 ēterā šodien pašvaldības raidījumā - aktualitātes izglītībā un kultūrā. Uzdod jautājumu studijas viesiem - Alfonam Žukam un Jurim Līcim

Jēkabpils Radio1 ēterā šodien pēc ziņām pulksten četros klausieties Jēkabpils novada pašvaldības raidījumu – "Jēkabpils šodien un rīt". Raidījums būs dzirdams un skatāms arī Radio1 profilā sociālajā tīklā Facebook. 

Radio1 studijas viesi būs Jēkabpils novada mēra vietnieks Izglītības un kultūras jautājumos – Alfons Žuks un Jēkabpils Izglītības pārvaldes vadītājs Juris Līcis.

Raidījuma tēmas – Izglītības procesa un kultūras aktualitātes Jēkabpils novadā. Jēkabpils novada aktualitātes izglītības procesa nodrošināšanā, kā arī aktualitātes kultūras jomā.

Raidījuma jautājumu lokā - Jēkabpils novada aktualitātes izglītības procesa nodrošināšanā – mācību process, pedagogu kadru nodrošinājums novadā, pedagogu tarifikācija, Covid-19 ietekme uz nozari un ēdināšanas norosināšana skolēniem.

Otrs jautājumu loks skars kultūras jomas aktualitātes – jaunā struktūra jeb kāda būs Kultūras pārvalde un ko tā sevī ietvers no nākamā gada 1.janvāra, kā norit amatierkolektīvu darbība Covid-19 apstākļos, kā arī kādi gaidāmi nozīmīgākie kultūras notikumi līdz gada beigām  Jēkabpils novadā.

Ikvienam ir iespēja uzdot, ar izglītības un kultūras jomu saistītus jautājumus raidījuma viesiem. To var izdarīt jau laikus vai raidījuma laikā rakstot WhatsApp vai sūtot īsziņu uz studijas tālruņa numuru - 22 320 220. 

Ar Radio1 studijas viesiem sarunāsies žurnālists Ainārs Zariņš.

Atstājiet komentāru