2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Kādas izglītības, izklaides, sportošanas un citas iespējas jauniešiem piedāvā Jēkabpils?

Kādas izglītības, izklaides, sportošanas un citas iespējas jauniešiem piedāvā Jēkabpils?

Šonedēļ Jēkabpilī norisinājās Jaunatnes dienas, kuru laikā notika "Izaugsmes plenērs" un tapa mūsdienu Latvijas jauniešu fotoportreti, par kuriem var balsot vēl līdz 28.augustam. Portāls Radio1 jauniešiem jautāja, kādas iespējas, viņuprāt, tieši jauniešiem piedāvā Jēkabpils.

 

anete

Anete:

 

Mums ir labas iespējas sportot, jo ir sporta zāle gan Jēkabpils 3.vidusskolā, kur notiek liela mēroga sacensības, tāpat ir arī stadions ļoti labā stāvoklī. Arī pati reizēm izmantoju gan sporta zāli, gan stadionu.

 

 

 

 

katee

Kate:

 

Izklaidēties var daudz kur, bet par mācībām – lielas iespējas ir Agrobiznesa koledžā, savukārt Jēkabpils 3.vidusskolā ir ļoti laba sporta zāle.

 

 

 

 

 

elmira

Elmīra:

 

Pēc devītās klases beigšanas visvairāk iet mācīties tieši uz Agrobiznesa koledžu. Tas Jēkabpilij ir liels pluss, ka ir tāda mācību iestāde. Tas dod iespēju mācīties tepat pilsētā, man tur mācās daudz draugu. Pilsētā ir pietiekami daudz labu skolu.

 

 

 

 

 

amanda

Amanda:

 

Manuprāt, Jēkabpilī ir daudz izklaižu, vasarā ir pasākumi Krustpils saliņā, ko var apmeklēt jaunieši, un vēl ir diezgan lielas iespējas apmeklēt klubus – visa kā pietiek.

 

 

 

 

 

Jūlija:Jēkabpilī ir skeitparks, ir stadions, kur var nodarboties ar vieglatlētiku, ir arī Bērnu un jauniešu centrs. Man patīk, ka Radžu ūdenskrātuves apkārtnē ir volejbola laukums, un, protams, var peldēties.

 

Māra Grīnberga

Atstājiet komentāru