2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Kādu summu jūs būtu gatavi maksāt par braucienu pilsētas maršruta autobusā?

Kādu summu jūs būtu gatavi maksāt par braucienu pilsētas maršruta autobusā?

Ja ceturtdien Jēkabpils pilsētas domes deputāti apstiprinās iepriekš Finanšu komitejā pieņemto lēmumu, tad no 1.oktobra brauciens Jēkabpils pilsētas autobusos maksās 35 santīmus līdzšinējo 30 santīmu vietā. Portāls Radio1.lv iedzīvotājiem jautāja, kā viņi vērtē šādu lēmumu.

 

jonass2

 

Jonas:

 

Nezinu gan, mani apmierina pašreizējā cena – 30 santīmi. Ja ļoti nepieciešams paaugstināt, tad ne vairāk par pieciem santīmiem. Taču, ja cena augstāka, piemēram, 50 santīmi, tad gan labāk staigātu kājām.

 

 

 

 

alina1

Aļina:

 

Esmu no Daugavpils un man patiesībā vienalga, cik maksā brauciens Jēkabpils pilsētas autobusā. Taču es domāju, ka labāk cenas nepaaugstināt, jo cilvēkiem jau tā par visu dārgi jāmaksā, ja paaugstinās braukšanas maksu, tad daudzi nevarēs atļauties izmantot pilsetas autobusu.

 

 

 

 

ludmila1

 

Ludmila:

 

Paaugstināt cenu braukšanai autobusā? Jūs smejaties? Kur vēl paaugstināt? Nē, nekādā gadījumā nevajag paaugstināt, cilvēkiem jau tā nav naudas, lai samaksātu, un jau tagad pustukši autobusi brauc, kur nu vēl, ja cenas paaugstinās. Nē, noteikti nevajag paaugstināt.

 

 

 

tekla1

 

Tekla:

 

Paaugstināt gan nevajadzētu, lai paliek kā ir - 30 santīmi, ja dārgāk, būs grūti atļauties braucienu ar autobusu. Es bieži braucu ar pilsētas autobusu, mēnešbiļeti nepērku, iegādājos talonus, ja cels maksu, tad būs jādomā, cik bieži braukt.

 

 

 

 

lidija1

 

Lidija:

 

Man labāk patiktu tā kā ir – 30 santīmi, protams, ja vajag braukt, tad vienu divas reizes var samaksāt jebkuru summu, bet ja ikdienā, tad jādomā. Manuprāt, augstāk par 40 santīmiem nedrīkst celt, nebūs, kas pērk biļetes un brauc.

 

 

 

 

Teksts: Sandra Mikanovska

Foto: Māra Grīnberga

 

Saistītie raksti: Biļetes Jēkabpils pilsētas autobusos būs dārgākas

Atstājiet komentāru