2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Vai jau esat sākuši gatavoties Ziemassvētkiem?

Vai jau esat sākuši gatavoties Ziemassvētkiem?

liga1 Līga: Jā, jau esmu sākusi meklēt Ziemassvētku dāvanas. Parasti apdāvinu vecākus, radus, draugus, bērnu. Bērnam dāvinu mantas, piaugušajiem kosmētiku vai kādu citu mīļu dāvanu. Arī Adventas laiku ievērojam, liekam Adventas vainagu, dedzinam svecītes, esam kopā ģimenē.
 
solvitaSolvita: Pašlaik apstaigāju visus veikalus un mekleju dāvanas. Apdāvinu bērnus, vīru, radus, tuviniekus. Adventes laikā mājās ir vainadziņš, katru svētdienu dedzinam svecītes. Bērniem stāstām par šo tradīciju, lai arī viņi zina.
 
 
leokadija Leokādija: Jā, jau esmu sākusi gatavot nelielas dāvaniņas, cik to atļauj finansējums. Man vīrs ir latvietis, tāpēc svinam arī Ziemassvētkus gada nogalē. Esam jau arī iegādājušies Adventa vainadziņu, dedzinam sveces. Ir sācies Ziemassvētku gaidīšanas laiks.
 
 
ainisAinis: Mēginu to darīt, nolūkoju dāvanas sievai, bērniem. Adventu īpaši neatzīmējam, taču kādu svecīti šajā laikā mājās iededzam.
 
 
elina Elīna: Jā, esmu sākusi domāt par Adventas vainaga iegādi, arī dāvanas jau gatavoju. Krustmeitiņai esmu dāvanu nopirkusi. Sveicu ģimenes locekļus, savu otro pusīti un draugus. Taču tās nav lielas dāvanas, bet gan dažādas mīļas lietiņas no manis. Adventes laiks man saistās ar gatavošanos svētkiem, jo jau no bērnības svarīgs ir bijis svētkiem gatavošanās laiks, nevis pati svinēsana.

Atstājiet komentāru