2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Ja jums būtu līdzekļi un iespēja, kādu uzņēmumu jūs dibinātu?

Ja jums būtu līdzekļi un iespēja, kādu uzņēmumu jūs dibinātu?

 Daniels

Daniels: Datorjomā. Veidotu datorspēļu uzņēmumu. Man patiktu izdomāt un programmēt datorspēles. Man arī pašam patīk datorspēles, bet šobrīd nav īsti tām laika. Taču datorspēļu bizness ir joma, kurā es gribētu darboties.

 

 Dagnija

Dagnija: Noteikti restorānu biznesā. Izveidotu Jēkabpilī restorānu vai kafejnīcu. Pilsētā gan ir kafejnīcas un restorāns, tomēr kopumā Jēkabpilī nav plašs piedāvājums un, ja jāaizved kaut kur ciemiņi, ir nopietni jāpadomā kurp iet. Latvijā šis bizness un kultūra plaši attīstās, bet Jēkabpilī nav svaigu ideju. Varbūt veidotu kafejnīcu itāļu vai latviešu ēdienu stilā.

 

 julija

Jūlija: Dizaina jomā. Veidotu telpu diziana uzņēmumu. Man šī nozare patīk un interesē. Manuprāt, dizaineri ir viemēr pieprasīti, jo cilvēkiem patīk labiekārtoti mājokļi vai iestāžu un uzņēmumu telpas.

 

 Inese

Inese: Skaistumkopšanā. Jēkabpilī gan ir daudz šādu salonu ar dažādu piedāvājumu. Taču domāju, ka vēl kādam vieta mūsu pilsētā atrastos. Es labprāt atvērtu savu frizētavu.

 

 kristine

Kristīne: Sporta jomā. Es noteikti Jēkabpilī atvērtu boulinga zāli, jo jauniešiem nav īsti kur atpūsties, ir tikai naktsklubi un spēļu zāles. Man boulings patīk, jo tā ir aktīva un nekaitīga nodarbe. Turklāt Jēkabpilī nav nevienas boulinga zāles, tātad pagaidām nebūtu arī konkurences.

Atstājiet komentāru