2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Vai esat jau sākuši gatavoties Ziemassvētkiem un gādāt dāvanas?

Vai esat jau sākuši gatavoties Ziemassvētkiem un gādāt dāvanas?

 Sandrite

Sandrīte: Svētkiem dāvanas man jau sen visiem sagādātas, sapakotas un es esmu mierīga. Es ļoti laicīgi gatavoju dāvanas, jau no oktobra, apdomāju, ko kuram nopirkt, kas kuram varētu derētu. Vienmēr radinieki saka, ka ir labi izvēlētas dāvanas.

 

dace

Dace: Jā, protams, Ziemassvētkiem jāgatavojas ļoti laicīgi un es to daru jau vismaz divus mēnešus. Patlaban es filcēju pirts cepures, ko dāvināšu saviem radiem un draugiem. Dāvanā būs arī mājās cepta svaiga maize.

 

Josifs

Josifs: Vēl neesmu sācis gādāt. Būs jau jāsāk domāt par dāvanām. Man vajag tikai kādas pāris dāvanas, ceru, ka kaut ko nopirkšu Ziemassvētku tirdziņā vai veikalā.

 

Maiga

Maiga: Pamazām jau sāku gādāt dāvanas Ziemassvētkiem. Vairākas nopirku Jēkabpilī Ziemassvētku tirdziņā – dzērvenes medū, riekstus medū, mājās gatavotas ziepes. Ziemassvētku dāvanām tērēšu apmēram simts eiro, jo man ir daudz bērnu un mazbērnu, visiem vajag kādu dāvaniņu.

 

 Gunta

Gunta: Ziemassvētkiem jau viss ir sapirkts, sasaiņots, salikts. Jau no rudens gatavojos, pamazām skatos, iegādājos un krāju dāvanas. Arī pati darinu, adu vai tamborēju, ceru, ka tās ir mīļākās dāvanas. Visiem dāvanas sagādātas – bērniem, mazbērniem, mazmazbērniem.

Atstājiet komentāru