2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Autovadītāji vērtē: Cik izbraucamas ir Jēkabpils ielas?

Autovadītāji vērtē: Cik izbraucamas ir Jēkabpils ielas?

 Juliana

Juliāna: Visās ielās ir daudz sniega putras, mašīna visu laiku slīd. Ļoti slikti ir tīrītas pilsētas ielas un arī stāvlaukumi. Kaut cik izbraucamas ir tikai Rīgas un Brīvības ielas. Taču nobraucot uz mazākajām ielām, ir ļoti grūti braukt. Es esmu no Līvāniem, manā pilsētā ielas tīra daudz labāk un nav tādas sniega putras uz ielām kā Jēkabpilī.

 

Vladimirs

Vladimirs: Salīdzinot ar padomju laikiem, tagad ielas Jēkabpilī tīra daudz labāk. Manuprāt, viss ir kārtībā, plus mīnus ielas ir tīrītas un kaisītas. Viss atkarīgs no autovadītāja prasmes. Es esmu autovadītājs kopš 1957.gada. Es varu izbraukt jebkuru ielu, bet ja šoferim mazāka pieredze, tad iespējams, ka viņs arī nevar izbraukt pilsētas ielas. Esmu no Viesītes, arī tur ielas ir gana labi tīrītas un kaisītas.

 

 Peteris

Pēteris: Ir tīrītas un kaisītas ielas, grūtāk ar braukšanu ir mazajās ielās. Dzīvoju Sēlijas ielā, tā nav tīrīta, taču izbraukt var, vēl jau nav tik dziļš sniegs. Braucu pa Viestura un Brīvības ielām, var izbraukt. Nevar sūdzēties, pilsētas ielas ir tīrītas un kaisītas.

 

 Rita

Rita: Jēkabpils ielās ir diezgan liela sniega putra, gan mazajās, gan galvenajās, slīd mašīna, sajūta, ka ielas nav līdz galam iztīrītas no sniega. Taču izbraukt var. Esmu no Rubeņiem. Rubeņos ceļi ir tīrīti, taču zemes ceļa posms no Rubeņiem uz Jēkabpili ir ļoti slikti tīrīts un bija grūti izbraucams.

 

 Lolita

Lolita: Visās ielās grūti izbraukt, nekā laba nav, visur sniegs. Kur kāpsi tur ir sniegs, kur brauksi, tur ir sniegs. Tas, ka pakaisa sāli un smiltis neko nedod. No mājām līdz skolai grūti aizbraukt, no Nameja ielas līdz ģimnāzijai. Braucu pa Zaļo ielu. Visur sniega putra. Vienīgi galvenās ielas ir kaut cik izbraucamas. Ielas būtu jātīra vairāk un labāk.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Komentāri (0-6/6)

  • šoferīte
    02.07.2018 18:28
    Ir teiciens,ka sliktam dejotājam pat kule traucē,tāpat arī braukšanu.Ielas atbilstošas ziemai,jo bieži snieg,bet visas ir izbraucamas.
  • Cilvēks
    02.07.2018 18:28
    Jā, ietves varētu būt tīrākas. Uzskatu, ka ceļi nav tik traki. Intervijā un komentāros sievietes gan apgalvo citādāk. Laikam tikai sagadīšanās...
  • mamma
    02.07.2018 18:28
    Ielas un gājēju ietves ir katastrofālā stāvoklī. Ar bērnu ratiņiem pabraukt ir gandrīz vai neiespējamā misija. Auto arī slīd uz visām pusēm un manas labas ziemas riepas šajā situācijā tikai priecē acis nevis pilda savu funkciju.
  • šofer1
    02.07.2018 18:28
    Kur tad ir tā ielu tīrīšana Jēkabpilī?
    Piekrītu komentētājai, ka nav jēgas no labām ziemas riepām katrā pagriezienā nēsā mašīnu no tās putras kas ir uz ceļa.
    Drausmas kādas ir ielas, ta kā lauku nostūros.
  • Šofere
    02.07.2018 18:28
    Ielas ir briesmīgas. Braukt uz darbu ir tik gruti. Pat labas riepas neko nedod jo sniega putra ir visur. Kur Jekabpils liek naudu, ka nevar parupeties lai cilvekiem butu viegli parvieetoties.
  • gājējs, jaunā māmiņa
    02.07.2018 18:28
    Kādas ielas! Nekas nav tīrs, Ražas iela netīrīta pie bērnu dārza, Ražas 6 mājas īpašniece uzskata, ka viņas teritorijas beidzas tikai ar asfaltu nevis ar sētu, pati mašīnu iz puaielas atstāj, pārmetot, ka izbraukāšot viņas teritoriju, ietves ir vienkārši briesmīgas!!! Ielieciet bērn ratos un pamēģiniet pabraukt!!!!
    Es gan gājējs, gan autovadītāja

Atstājiet komentāru