2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Kā vērtējat policijas darbu?

Kā vērtējat policijas darbu?

 Milda

Milda: Grūti pateikt, nekad nav bijusi saskarsme ar policiju. Manuprāt kā visi, kā kuro reizi. Labi, ka policija tagad bieži rīko dažādas akcijas, neļauj braukt dzērumā. Es domāju, ja man būtu nepieciešama policijas palīdzība, es to noteikti arī saņemtu.

 

 maris

Māris: Tik maz darīšanu ar policiju bijis, ka neko sliktu nevaru teikt. Nepatīkams bija gadījums, kad policistu sodīja par cilvēka piekaušanu līdz nāvei, tas tāds kauna traips, bet pārējie policisti jau ir godīgi un strādīgi un gādā par mūsu drošību. Tagad pilsētā izveidota arī pašvaldības policija, līdz ar to kārtības tagad būs daudz vairāk un drošība dubultā garantēta.

 

 Gunta

Gunta: Grūti pateikt, nekad neesmu saskārusies ar policijas darbu. Arī no citiem par policiju nekad neesmu dzirdējusi sliktas atsauksmes. Pozitīvi, ka notiek dažādas drošības akcijas. Cilvēkus kaut kā ir jāierobežo, lai nebrauc dzērumā. Domāju, ja man būtu vajadzība pēc policijas palīdzības, es uz vi;ņiem paļautos.

 

Janis

Jānis: Ļoti labi strādā. Nekas slikts par policiju nav dzirdēts. Man ar policiju nekad nav bijusi nekāda darīšana.

 

kasandra

Kasandra: Policija slikti strādā. Ātri neizskata lietas, ilgi velk garumā. Man nav bijusi saskarsme ar policiju, taču radiniekiem ir bijis un viņi sūdzējās, ka ilgi lietu izskata, velk garumā. Savukārt akcijas, ko policija rīko ir labas, jo tā samazinās dzērājšoferu skaits.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1 , Ceturtdiena

Komentāri (0-2/2)

  • Anna
    24.04.2020 12:33
    Vai tad mūsu Valstī ir policija???
    Cik ir bijis man vai maniem paziņām saskare ar policiju, tad secinājums viennozīmīgs: viņi pēc definīcijas nav policisti, viņu darbība nav savienojama ar "Likumu par policiju", viņi paši neievēro likumus, kurus mūsu Valsts ir noteikusi, tad kā viņi var aizsargāt cilvēku tiesiskās intereses, kā viņi var aizsargāt Likumu. Vēl vairāk- viņi ļoti slikti pārzin likumus. Iespaids rodas, ka policisti ir cilvēki, kas aizsargā noteiktas kategorijas cilvēku intereses, bet ne likumu.
  • A
    02.07.2018 18:28
    Re: Kasandra
    Policija ķer tikai svešus, mazus cilvēciņus, bet savus draugus, radus, paziņas brīdina par oblavām. Vēl labāk - savi čomi uzņēmēji var pat visu mūžu braukt bez autovadītāja tiesībām katru dienu, jo neies jau savu draugu pārbaudīt

Atstājiet komentāru