2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Kādu  automašīnu jūs gribētu iegādāties?

Kādu automašīnu jūs gribētu iegādāties?

Dzintars

Dzintars: Braucu ar AUDI A4. Man patīk AUDI. Lēta, komfortabla, droša. Ja vajadzētu iegādāties jaunu automašīnu, tad pirktu AUDI, manuprāt, tā ir vislabākā. Viennozīmīgi – AUDI.

 

 Emiils

Emīls: Droši vien kādu no lētākajām. Man nav auto, bet ja vajadzētu pirkt es izvēlētos AUDI, jo, manuprāt, AUDI ir pārbaudīta vērtība. Lai gan Jēkabpils ielās visvairāk var manīt VOLKSWAGEN markas automašīnas.

 

Sanija

Sanija: Īsti nezinu, bet, ja būtu iespēja iegādāties, tad visticamāk tā būtu HONDA. Man patīk šīs markas automašīnas. Man vēl nav autovadītāja tiesību, taču kādreiz noteikti būs.

 

Valts

Valts: Gan jau tādu ar kuru vieglāk braukt pa bedrainiem ceļiem, kura ir izturīga pret bedrēm un ekonomiska degvielas ziņā, iespējams, kādu no džipiem. Galvenais nosacījums, lai auto ir izturīgs pret bedrēm, tāds ar kuru var braukt gan pa pilsētas ielām, gan lauku bedrainajiem ceļiem.

 

Indra

Indra: Man patīk dažādas vieglās automašīnas. Tomēr pēc izskata visvairāk laikam patīk Škoda Oktavia. Nezinu, cik viņa laba, bet pēc izskata patīk. Tāpēc, ja būtu iespēja, pirktu Škoda Octavia.

 

Sandra Mikanovska

Radio1, Ceturtdiena

Komentāri (0-1/1)

  • servik
    02.07.2018 18:32
    Dziņa rulle!!!

Atstājiet komentāru