2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Kura no Jēkabpils darba vietām ir visiekārojamākā?

Kura no Jēkabpils darba vietām ir visiekārojamākā?

Ilva

Ilva: Manuprāt, Jēkabpils domē. Mācos Agrobiznesa koledžā grāmatvežos un gribētu strādāt Jēkabpils domes grāmatvedībā. Domāju, ka tā ir laba darba vieta.

 

Zinaida

Zinaīda: Laikam tikai pilsētas veikalos. Man vislabāk patīk “Maxima”, patīk veikala izkārtojums, preču piedāvājums, apkalpošana. Ja vien veselība ļautu un būtu iespēja, es gribētu strādāt “Maxima”.

 

Agrita

Agrita: Domāju, ka visi uzņēmumi, kas saistās ar kokapstrādi, arī granulu ražotne Zīlānu ielā. Esmu dzirdējusi, ka laba darbavieta ir arī Jēkabpils cietuma apsardzē, protams, arī Jēkabpils slimnīcā. Taču visur ir jāstrādā, sliņķiem nekur nebūs laba darba vieta.

 

Oksana

Oksana: Nezinu. Neesmu no Jēkabpils. Pati strādāju “Liepkalnos”. Ja būtu jānāk uz Jēkabpili dzīvot, tad vislabprātāk gribētu strādāt Salas novada uzņēmumā “Dona”.

 

Indra

Indra: Domāju, ka Jēkabpilī labākās daba vietas ir grāmatvežiem un ģimenes ārstiem, kuriem ir sava privātprakse. Tieši darbs savā mazā uzņēmumā ir labākā darba vieta Jēkabpilī.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

 

Komentāri (0-4/4)

  • labs darbinieks
    02.07.2018 18:32
    Es gribētu strādāt SIA"Ošukalns" kokzāģētavā
  • slinkis
    02.07.2018 18:32
    es negribu darit neko
  • KangarS
    02.07.2018 18:32
    Es gribētu strādāt policijā par policijas priekšnieku, lai varētu sakārtot Jēkabpili. Pārāk daudz un pārāk liels bardaks.
  • Anna
    02.07.2018 18:32
    Es gribētu strādāt Gaļas namā

Atstājiet komentāru