2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Kādus pilsētas svētku pasākumus apmeklēsiet?

Kādus pilsētas svētku pasākumus apmeklēsiet?

 Juliana un Irina no kreisas

Irina un Juliāna: Jā, apmeklēšu un piedalīšos. Kopā ar baltkrievu biedrību “Spatkanne” Sēļu sētā uzstāšos un dziedāšu un piedalīšos arī citos pasākumos, piemēram, ar meitu iesim uz bērniem domātajām atrakcijām un dosimies izbraucienā ar bānīti. Meita kopā ar sporta klubu “Alianse” piedalīsies svētku gājienā.

 

 Vanda

Vanda: Jā, apmeklēšu. Kā ierasts iešu uz visiem pēc kārtas pasākumiem un noteikti apmeklēšu koncertu pie mūzikas skolas. Tāpat arī apmeklēšu dižtirgu, vērošu svētku gājienu un apmeklēšu koncertus. Pilsētas svētki ir vajadzīgs un atbalstāms pasākums.

 

 Regiina

Regīna: Sestdien apmeklēšu visus pasākumus pēc kārtas. Katru gadu kopā ar meitu izstaigājam visas norises vietas, mums patīk šie svētki. Viennozīmīgi – pilsētniekiem tie ir vajadzīgi.

 

 Tatjana

Tatjana: Uz pilsētas svētkiem iešu kopā ar mazbērnu un galvenie pasākumi, ko apmeklēsim būs tie, kas domāti bērniem, galvenokārt Kena parkā. Pilsētas svētki ir laba tradīcija un labi, ka pasākumi ir bez ieejas maksas, jo ja būtu jāmaksā ne visi varētu atļauties tos apmeklēt. Gribētos lai arī tirgotāji šajā dienā savas preces piedāvātu ar lielākām atlaidēm, lai pirktspēja būtu augstāka.

 

 Stanislava

Staņislava: Jau tradicionāli apmeklēšu visus pasākumus, izstaigājot visas svētku norisises vietas. Cilvēkiem svētku nevar būt par daudz un pilsētas svētki ir ik gadu gaidīti.

 

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Atstājiet komentāru