2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Ko jaunajā mācību gadā novēlat pedagogiem, vecākiem un skolēniem?

Ko jaunajā mācību gadā novēlat pedagogiem, vecākiem un skolēniem?

 MegijaunInese

Megija un Inese: Es (Megija) šogad iešu Pļaviņu ģimnāzijas piektajā klasē un man gribās iet uz skolu - satikt draugus un mācīties. Vēlam, lai visiem skolēniem būtu labas atzīmes. Skolotājiem un vecākiem – veselību un izturību.

 

 Marite

Mārīte: Skolēniem, protams, labas sekmes mācībās. Pedagogiem – labu saprašanos ar skolēniem un izturību. Vecākiem – veselību. Visiem visu to labāko.

 

 SandaMarksAgate

Sanda, Marks, Agate: Skolotājiem – izturību, pacietību un paklausīgus bērnus. Arī vecākiem to pašu – izturību un veselību. Skolēniem, lai nepazūd interese mācīties. Es (Marks) iešu ceturtajā klasē un sev un citiem vēlu, lai veicas visos mācību priekšmetos. Es (Agate) eju bērnudārza vecākajā grupiņā, vēlu, lai ir mīļas audzinātājas.

 

 Jaanis

Jānis: Skolēniem, lai būtu labas sekmes un apzinīga attieksme, apgūstot jaunos mācību priekšmetus. Vecākiem – vairāk saprast savus bērnus. Skolotājiem izturību, mācot skolēnus.

 

 MadaraunDaiga

Madara un Daiga: Skolēniem vēlam labu veiksmi mācībās. Skolotājiem pacietību un izturību. Arī vecākiem izturību un veselību. Es (Madara) mācos Ābeļu pamatskolā un iešu ceturtajā klasē. Man uz skolu negribas iet, bet gribas satikt savu skolotāju Guntu Klaužu.

  

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Atstājiet komentāru