2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Vai Jēkabpilij vajadzīga jauna viesnīca?

Vai Jēkabpilij vajadzīga jauna viesnīca?

 vasilisa

Vasiļisa: Man liekas, ka nav vajadzīga. Es domāju, ka mums pilsētā jau ir pietiekami viesnīcu. Grūti pateikt vai jaunai viesnīcai būs pietiekami apmeklētāju.

 

 skaidrite

Skaidrīte: Droši vien, ka vajag jaunu viesnīcu. Jēkabpils liela pilsēta. Labā viesnīcā svarīga laipna apkalpošana un pieņemama cena, ja tāda būs un būs apmeklētāji, tūristi, kāpēc gan ne?

 

 Viktors

Viktors: Manuprāt, nav vajadzīga. Pilsētā vairāk vajadzīga kāda jauna ražotne, lai cilvēkiem ir darbs, lai būtu nodokļu maksātāji. Jēkabpilī nav ražošanas ir tikai veikali un gateri, tas arī viss. Kāpēc mums vēl viesnīcu?

 

 Anna

Anna: Es uzskatu, ka nevajag. Pilnīgi pietiek ar to, kas jau ir pilsētā. Manuprāt, Jēkabpilī ir viss, kas mums vajadzīgs, nekā jauna nevajag. Cilvēku te ir tik maz, tik daudzi aizbraukuši, ka jaunas viensīcas nevajag.

 

 daira

Daira: Nezinu, cik daudz tūristu apmeklē Jēkabpili un vai ir pietiekami noslogotas tās viesnīcas, kuras jau ir pilsētā. Varbūt vajadzēja naudu ieguldīt jau esošajās, kas ir, nevis veidot jaunu. Grūti pateikt vai pilsētai vajadzīga jauna viesnīca.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Komentāri (0-4/4)

  • Ssss
    02.07.2018 18:34
    Jauna viesnīca iespējams tikai naudas apmazgāšanai!
  • Ilze
    02.07.2018 18:34
    Viesnīcas pilsētā atbaidošas.Ja atbrauc viesi vienkārši kauns kādu ieteikt.
  • Juris
    02.07.2018 18:34
    Kas i ko? Nepietiek ar ieplānoto Kalpaka laukuma nelietderīgo pārbūvi un milzīgo sporta monstru? Vēl kādam deputātu drauģelim gribas kādu pilnsabiedrību nodibināt un piķi kabatās sabāzt. Priekš tam ir uzņēmēji. Ja tur būtu bisness, sen jau saaugtu viesnīcas kā sēnes pēc lietus. Bet pie mums jau "piznezmenim" tūlīt vajadzēs no Domes gqarantijas, ka viesnīca būs pilna tāpat kā "ķepainim" ar baseinu. Un vēl labāk, ja garantēs kredītu uzbūvēšanai.
  • Ha
    02.07.2018 18:34
    Īstā mērķaudirotija ko aptaujāt un kas izmantos vienicas pakalpoumus

Atstājiet komentāru