2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Kur iegūstat informāciju par partiju sarakstiem un deputātu kandidātiem?

Kur iegūstat informāciju par partiju sarakstiem un deputātu kandidātiem?

 Tatjana

Tatjana: Par deputātu kandidātiem visvairāk uzzinu no interneta, arī no vietējiem laikrakstiem, daļēji arī no pašvaldības laikraksta. Par ko balsot, vēl neesmu izlēmusi, ir jāiepazīst vairāk saraksti un deputātu kandidāti.

 

Armands

Armands: Es vēlēšanu dienā, aizejot uz iecirkni apskatos sarakstus un cilvēkus, kas startē un izvēlos par ko balsot. Vairāk vai mazāk izvēle jau nemainās, ir zināms par, ko balsot.

 

Juulija

Jūlija: Visvairāk par deputātu kandidātiem uzzinu no interneta, arī no radio un televīzijas. Partiju reklāmavīzes un bukletus, ko iemet pastkastēs tikpat kā nelasu, ja nu akurāt kāds rokās ieliek, pašķirtu. Ja nebūs jāstrādā, vēlēšanās piedalīšos.

 

Santa

Santa: Es internetā sociālajos tīklos “feisbukā”, “draugos” izlasīšu pieejamo informāciju par partiju programmām un deputātu kandidātiem. Partiju avīzes un bukletus, ko iemet pastkastēs es apskatu, bet īpaši neņemu vērā, jo visu uzzinu internetā. Šīs būs manas pirmās vēlēšanas.

 

Maris

Māris: Iepazīstos ar to, ko partijas piedāvā, galvenokārt informāciju iegūstot internetā, sociālajos tīklos. Partiju laikrakstus un bukletus nelasu, arī avīzēs un citos medijos nē. Vēlēšanās piedalīšos un jau zinu par ko balsošu.

 

 Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Atstājiet komentāru