2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Vai Jēkabpilī ir vajadzīga atskurbtuve?

Vai Jēkabpilī ir vajadzīga atskurbtuve?

Judite1

Judīte: Droši vien, ka vajadzētu, lai slimnīcas darbiniekiem būtu vieglāk. Ir redzēti gadījumi Jēkabpilī, kad piedzēries cilvēks pakritis un jāsauc ātrā palīdzība. Cilvēks vien ir, jāpalīdz.

Agrita1

Agrita: Jā, viennozīmīgi. Iereibuši cilvēki sabiedriskā vietā pārējiem rada diskomfortu. Esmu novērojusi piedzērušos guļam pilsētas nomales ielās, arī Viestura ielā pie bijušā Admirāļu kluba un pie degvielas uzpildes stacijas Lukoil, Kena parkā.

Viktors1

Viktors: Jā ir vajadzīga. Jo sevišķi daudz iereibušos var novērot Kena parkā. It īpa;ši nedēļas nogalēs te uz soliņiem sēd veselas kompānijas, dzer alkoholu, bļaustās, aizskar garāmgājējus. Es ieraugot Kena parkā iereibušu kompāniju, cenšos to apiet ar līkumu, jo ir nepatīkami iet garām.

Agita1

Agita: Tiešām Jēkabpilī nav atskurbtuves? Jā, vajadzētu. Visbiežāk iereibušos Jēkabpilī var manīt pie veikala Mego un Autoostas, kā arī Kena parkā.

Daina1

Daina: Laikam jau vajadzētu. Man nav gadījies redzēt pilsētā guļam piedzērušos cilvēkus, bet maniem paziņām ir bijuši tādi gadījumi. Lai palīdzētu tika saukta ātrā palīdzība.

 

Saistīta ziņa: VARAM nākamgad Jekabpilij piešķirs līdzekļus atskurbšanas pakalpojumiem

Atstājiet komentāru