2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Jēkabpilī, kopš jūnija strādā 11 pašvaldības policisti, vai jutāties droši pilsētā šajā vasarā?

Jēkabpilī, kopš jūnija strādā 11 pašvaldības policisti, vai jutāties droši pilsētā šajā vasarā?

 Veronika

Veronika: Jā, jūtos droši. Es dzīvoju Ķieģeļu ielas mikrorajonā un nav bijusi situācija, kad būtu nedrošības sajūta. Pilsētā viss ir kārtībā.

 

Tatjanaar balto kraagu

Tatjana: Neesmu jēkabpiliete, esmu no Salas pagasta, bet reizēs, kad atbraucu uz Jēkabpili, jūtos droši. Manuprāt, viss ir kārtībā. Pilsētā bieži var redzēt patrulējam pašvaldības policijas auto.

 

Marats

Marats: Jūtos droši, vakaros vēlu apkārt nestaigāju, savukārt dienā viss ir kārtībā. Pilsētā ir droši. Par pašvaldības policijas darbu neko nezinu teikt, neesmu viņus pilsētā manījis.

 

Tatjana

Tatjana: Es vienmēr jūtos droši. Jāteic, ka pašvaldības policija pilsētā ir pamanāma, policijas auto regulāri braukā pa pilsētas ielās gan Jēkabpils, gan Krustpils pusē. Es pat teiktu, ka pašvaldības policijas auto ielās ir sastopams daudz biežāk nekā valsts policijas.

 

Inga

Inga: Ja godīgi, neesmu pamanījusi pilsētā pašvaldības policistus. Manuprāt, viņiem ir diezgan vienaldzīga attieksme pret cilvēkiem. Es dzīvoju tieši pretī klubam un bieži esmu dzirdējusi, kad tiek izsaukta policija, bet viņi nebrauc, nogaida. Tāpēc es pati rūpējos par savu drošību, nekā ceru uz pašvaldības policiju.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

Komentāri (0-10/11)

  • Kathrin
    02.07.2018 18:36
    It's impressive that you are getting ideas from this post as well as from our dialogue made
    here.

    Here is my blog Amir
    Ali: https://venorex.wordpress.com/
  • skorpions
    02.07.2018 18:35
    Mudaki, ne policisti !
    "Patrulē" pa pilsētu ar ātrumu 30 km/h un nemaz neliekas traucēti, ka viņu dēļ rodas sastrēgumi !!!
  • Vizma Ū.
    02.07.2018 18:35
    Esmu pensionāre un dzīvoju Madonas rajonā, vieta nevienmēr ir droša, bet pēdējā laikā viņus redzu katru dienu un agresīvo dzērāju uz ielām tikpat kā neredzās. Prieks, malači puiši.
  • arturs
    02.07.2018 18:35
    Drosiba jau paradijusies ir.Varetu ar vini stradat cauru diennakti jo agri no ritiem kad eju uz darbu neesmu manijis vinus nemaz.tik pa sestdienas un svetdienas agrajiem ritiem vini ir redzeti
  • Modrā acs
    02.07.2018 18:35
    Es personīgi katru dienu redzu pilsētā patrulējam pašvaldības policijas darbiniekus gan ar mašīnu, gan ar kājām...tas ikdienā rada drošības sajūtu. Tagad jūtos droši gan Kena parkā, gan Mežaparkā, gan pie lielveikaliem, jo nav neviena, kas man prasa naudu vai blakus uz soliņa lieto alkoholu. PALDIES pašvaldības policijas darbiniekiem, kuri ikdienā pašaizliedzīgi un atbildīgi pilda savu darbu un ir redzami ielās! Tas mums, iedzīvotājiem, ir svarīgi!!!
  • Ieva
    02.07.2018 18:35
    Ļoti bieži pilsētā gan ikdienā, gan pasākumos ir redzama pašvaldības policija, tādēļ pilnīgi noteikti jūtos droši. Man prieks, ka arī skolās mazajiem pašvaldības policija stāsta par to, kā uzvesties uz ceļa utt. Es tiešām priecājos, ka mums pilsētā ir sava policija!
  • jēkabpilietis
    02.07.2018 18:35
    Darbā pieņemti cilvēki no veikalu un klubu apsardzes...vakar biji apsargs,šodien jau policists,šaubos vai puse darbinieku vsp zin ar ko atšķiras administratīvais kodeks no krimināllikuma...
  • Mārcis
    02.07.2018 18:35
    Jā pašvaldības policija strādā. To var redzēt gan Kena parkā, gan citur pilsētā. Arī izklaides pasākumos - valsts policija sēž mašīnā, bet pašvaldībnieki patrulē (varbūt pa službe ne položena), arī dzērājkompānijas tiek trobelētas. Paldies viņiem!
  • Kristine
    02.07.2018 18:35
    Pie Pils Topa beigusies regulaarie dzerstini, precizi ar Pasvaldibas policijas izveidosanu!
    Vakaros policija redzama ielaas pastaavigi un tas tiesam rada papildus drosibas sajutu! Paldies!
  • Sintija
    02.07.2018 18:35
    Pašvaldības policija ielās ir bieži!!.par cik es katru dienu staigāju pa pilsētu,esmu redzejusi kā viņi strādā,ne tikai.braukā!!!!!!!
12

Atstājiet komentāru