2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Vai Jēkabpilī vajadzīgs Ziemassvētku tirdziņš?

Vai Jēkabpilī vajadzīgs Ziemassvētku tirdziņš?

 Nina

Ņina: Kāpēc ga nē, ja cilvēkiem patīk, tirdziņš jārīko. Man patīk, es apmeklēju Ziemassvētku tirdziņu, manuprāt, jo vairāk pozitīvu emociju, jo labāk. Taču dāvanas īpaši nepērku, pati sacepu pīrādziņus un tos dāvinu.

 

 Ligita

Ligita: Domāju, ka jā, vajag tirdziņu. Tā ir iespēja cilvēkiem satikties, nopirkt to, kas ikdienā nav veikalā – amatnieku izstrādājumus, lauku labumus. Es labprāt apmeklēju Ziemassvētku tirdziņu, pērku amatnieku izstrādājumus, lauku labumus, dāvaniņas. Tirdziņu jārīko brīvdienā un vislabāk kopā ar pilsētas galvenās egles iedegšanu, tad var visus pasākumus apmeklēt vienā dienā.

 

 Nataalija

Nātālija: Domāju, ka vajag. Iepriekšējos gados esmu apmeklējusi Jēkabpils Ziemassvētku tirdziņu. Vislabāk, ja tirdziņš notiek brīvdienā, tad to var apmeklēt vairāk cilvēku. Ziemassvētku dāvanas vēl neesmu sākusi gādāt, tam vēl ir laiks.

 

 Anna

Anna: Jā, protams, ka vajadzīgi. Ziemassvētku tirdziņā var iegādāties dāvanas. Tās pamazām jau esmu sākusi gādāt. Ja Jēkabpilī būs Ziemassvētku tirdziņš, to noteikti apmeklēšu, šādus tirdziņus apmeklēju arī citās Latvijas pilsētās.

 

 Aija

Aija: Jā, kāpēc gan nē? Es apmeklēju Ziemassvētku tirdziņus gan Jēkabpilī, gan citās pilsētās. Galvenais to mērķis – iegādāties jaukas dāvanas. Man ir savi noslēpumi, kā es gādāju ziemassvētku dāvanas.

 

Sandra Mikanovska,

Radio1, Ceturtdiena

 

Komentāri (0-3/3)

  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Ziemassvētku tirdziņš ir vajadzīgs, jo amatnieku preces jau lielveikalos nenopirkt. Tāpat arī iegādāties dažādus gardumus no zemniekiem. Tā ir iespēja sagādāt orģinālas dāvanas un satikt draugus, dienas noslēgumā aizvest bērnus uz egles iedegšanu.
  • Guest
    02.07.2018 18:35
    Ziemassvētku tirdziņš notiks 9.decembrī - tā taču brīvdiena!
  • cerīgi
    02.07.2018 18:35
    Tikai lūdzu, plānojiet tirdziņu brīvdienā.. savādāk parastie mirstīgie uz tirdziņu netiek, kad tas notiek darba dienas vidū.

Atstājiet komentāru