2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kā vērtējat Jēkabpils pašvaldības policijas darbu?

Kā vērtējat Jēkabpils pašvaldības policijas darbu?

jaanis

Jānis: Man ir grūti spriest par pašvaldības policijas darbu. To, ka Jēkabpilī ir pašvaldības policija es esmu pamanījis, taču nekāda saskarsme ar viņiem nav bijusi. Manuprāt, tai vairāk uzmanības būtu jāpievērš sabiedriskās kārtības nodrošināšanā. Citas kārtības sargu funkcijas veic valsts policija.

  Genovefa

Genovefa: Man nekad nav bijusi saskarsme ar pašvaldības polcistiem un es pat tos pilsētā patrulējam nekad neesmu redzējusi, tāpēc nevaru vērtēt viņu darbu. Vienīgi pilsētas svētkos, tad gan laikam viņi patrulēja Vecpilsētas laukumā. Galvenais, lai pašvaldības policija rūpējas par sabiedrisko kārtību.

 Maija

Maija: Mana laime ir tā, ka man nav izdevies satikties ar pašvaldības policija. Manīju viņus strādājam pilsētas svētkos. Tā kā esmu pedagogs, es vēlētos, lai pašvaldības policija seko līdzi, ko bērni dara vakaros, kur viņi pulcējas un ko dara, ja pēc pulksten desmitiem vakarā nav mājās. Tāpat arī, ko dara jaunieši vakaros. Tas ir lauciņš, kur pašvaldības policija varētu vairāk strādāt.

 vija

 Vija: Es nepārkāpju likumus un tāpēc ne reizi neesmu saskārusies ar pašvaldības policiju. Nav arī gadījies ne reizi manīt pašvaldības policistus pilsētas ielās. Es domāju, ka viņi varētu vairāk sekot tīrībai pilsētā, pieķert tos, kas veido nelegālās izgāztuves. Pieskatīt, lai dzērāji neuzturas un neguļ sabiedriskās vietās, kā arī pirms skolas laika patrulēt pie gājēju pārejām.

 janis

 Jānis: Pašvaldības policija strādā labi, taču tai vajag vairāk cilvēku, pārāk maz ir Jēkabpilī pašvaldības policistu. Tāpat arī noderētu vēl kāda automašīna, lai patruļā var doties divas ekipāžas. Ja būtu vairāk pašvaldības policistu tie varētu patrulēt arī vakara stundās. Tagad vakaros un nakts laikā pilsētā policistus nemana.

Atstājiet komentāru