2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Kāds ir Jūsu novēlējums Latvijai svētkos un kā svinēsiet valsts 101.dzimšanas dienu?

Kāds ir Jūsu novēlējums Latvijai svētkos un kā svinēsiet valsts 101.dzimšanas dienu?



Aļona: Lai valdība vairāk domā par cilvēkiem, lai ikviens jūt, ka valsts rūpējas un esam vajadzīgi valstij. Valsts svētku laikā mums ģimenē ir svētki, svinot tos svinam arī Latvijas dzimšanas dienu.



Tamāra:
Novēlu mūsu valstij un tās iedzīvotājiem, lai ir daudz naudas, lai cilvēkiem ir laba veselība un panākumi visās jomās. Valsts svētku dienā es strādāšu, tāpēc šoreiz svinībām neatliks laiks.



Andris: Lai atgriežas mājās tautieši, kas patlaban ir svešumā! Valsts svētkos došos uz Rīgu, apmeklēšu tur notiekošos valsts svētku pasākumus.



Valda: Nosvinēt 101.dzimšanas dienu godam, ar prieku, draugu pulkā, nepiedzerties, nelietot pārmērīgi alkoholu, bet priecāties par valsts svētkiem ar skaidru galvu. Svētkus pavadīšu vienatnē, tāpēc īpašas svinības šogad nerīkošu. Citus gadus, kad ciemos atbrauc bērni, tad svinam ģimenes lokā.



Dāvis: Vēlu valstij un mums visiem gaišāku nākotni, lai uz ielām var sastapt arvien vairāk smaidošu cilvēku ar laimīgām sejām. Apmeklēju patriotiskās nedēļas pasākumus – lāpu gājienu, piedalīšos valsts svētku dienas pasākumos, iešu uz salūtu.

Komentāri (0-1/1)

  • Esss
    18.11.2019 16:41
    Lai cilvēkiem ir labi apmaksāts darbs, sociālās garantijas un stipra veselība!

Atstājiet komentāru