2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Vai esat jau sākuši gatavot Ziemassvētku dāvanas un, ko Jūs vēlētos dāvanā no Ziemassvētku vecīša?

Vai esat jau sākuši gatavot Ziemassvētku dāvanas un, ko Jūs vēlētos dāvanā no Ziemassvētku vecīša?



Zaiga: Dāvanas gatavošu ģimenei, cenšos dāvāt svarīgas lietas, to, ko viņi vēlas, lai ir prieks. Ko es vēlētos no Ziemassvētku vecīša? Par to vēl neesmu domājusi.



Anita:
Jā, jau pamazām sāku gatavot dāvanas, ko pasniegt tuviniekiem. Nupat vienu dāvanu iegādājos. Nepērku dārgas, bet vajadzīgas. Sev dāvanā no Ziemassvētku vecīša es vēlētos veselību.



Voldis: Vēl neesmu sacis iegādāties, bet jau staigāju pa veikaliem, skatos, kas tiek piedāvāts, ko varētu nopirkt. Dāvanas gatavoju ģimenei – sievai, bērniem. Es no Ziemassvētku vecīša dāvanas negaidu, man ir viss, ko vēlos.



Ausma: Tagad vairs tikpat kā negatavoju dāvanas, nav īsti kam tās dāvināt, vienīgi krustmeitām, ja atnāk ciemos. Arī pati neko dāvanā no Ziemassvētku vecīša vairs negaidu. Bet Ziemassvētkus svinēšu. Egli nepušķoju, rotāju egles zaru un iededzu tajā svecīti.



Aina: Jā, jau domāju par dāvanām, ja atbrauks ciemos bērni un mazbērni, tad saiņošu dāvanas. Dāvāju praktiskus, bet noderīgus sīkumus, piemēram, pērn Ziemassvētku tirdziņā nopirku čiekurus sīrupā, kas ir labi veselībai un noderēja dāvanai. Man pašai neko dāvanā nevajag, man ir viss, kas vajadzīgs, es protu adīt, uzadu, ko pašai vajag.

Atstājiet komentāru